grove3 Napisano 19 Marzec 2008 Autor Napisano 19 Marzec 2008 Zainspirowany lokomobilą z wątku w dziale nasze odkrycia postanowiłem pokazać fotki z prywatnego muzeum w normalnym kraju .Pytam czy w Polsce nie może być nic normalnego ?
grove3 Napisano 19 Marzec 2008 Autor Napisano 19 Marzec 2008 Prawie wszystkiego można dotknąć wziąć guna do łapy fotografować i nikt cię nie pilnuje nikt nawet nie myśli że coś możesz wynieść .
grove3 Napisano 19 Marzec 2008 Autor Napisano 19 Marzec 2008 Nikt gościa nie ściga za posiadanie a takie rzeczy jak tutaj pokazuję mogę mieć legalnie w domu .
grove3 Napisano 19 Marzec 2008 Autor Napisano 19 Marzec 2008 Tyle na chwilę obecną jak się spodoba to dam coś co się będzie podobało większości osobom z forum czyli tematyka nazistowska .Jeszcze muszę się dodzwonić do jakiegoś prawnika i zapytać czy mnie nie zamkną za pokazywanie takich rzeczy publicznie tym bardziej że to będzie w ramach powrotu do przestępstwa a z tym już nie ma żartów .Pozdr
makul Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 Dawaj, obawa przed pokazywaniem historii (nawet nazistowskiej) to tak jak nauka o bitwie pod Grunwaldem bez Krzyżaków.Pozdrawiam,makul
grove3 Napisano 19 Marzec 2008 Autor Napisano 19 Marzec 2008 Tu nie chodzi o nazistów . Jeżeli pokażesz bełt tudzież miecz z bitwy pod Grunwaldem nikt cię za to nie zamknie ale już za nabój od ppszy może .Za te zabawki które mam tutaj w domu w Polsce mam dożywotkę i nikt się o to tutaj nie czepia , ale już za pokazywanie na forum polskim można dostać bana ew pierwszą kartkę .Wiem że to jest bicie piany , ale chciałbym kiedyś zrobić sobie w Polsce piwniczkę z tym co mam tutaj i w Czechach nikogo się nie bać .Panowie pomimo patriotyzmu apel opuszczajcie ten kraj rządzony przez nieudaczników . Może jak nie będą mieli kim rządzić to przejrzą .
grove3 Napisano 19 Marzec 2008 Autor Napisano 19 Marzec 2008 Sorry że tematycznie pomieszane ale rok się zabierałem za wstawienie ich gdziekolwiek więc wiecie o co chodzi z moim lenistwem
grove3 Napisano 19 Marzec 2008 Autor Napisano 19 Marzec 2008 Samo to że je pomniejszam do rozmiaru lilipuciego to już wyczyn i silna wola .Ale może kiedyś się doczekamy i na tym forum możliwości wklejania urla do fotek i nie będzie trzeba .Tą fotkę musicie sami obrócić bo jak ją przytnę w normalnej pozycji to każdy zobaczy co mu wyobraźnia podpowie .
grove3 Napisano 19 Marzec 2008 Autor Napisano 19 Marzec 2008 Na chwilę obecną lenistwo nie pozwala mi więcej się bawić z fotkami . Ale jak się zbiorę to coś wkleję jeszcze . Muszę też wziąć pod uwagę nabijanie postów , bo pewno ktoś zaraz się zbulwersuje .
kundzio11 Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Bardzo ładny sprzęcik.Szczególnie podoba mi się ten luger.Sprawny?
dzieci3 Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Oj grove,koryto" odstawić im od ryja nie jest takie proste.Każdy który doczołga się do niego w końcu nie będzie analizował naszych pragnień czy zwykłych życzeń normalnych jednostek społecznych,kolejne wybory mogą być za miesiąc,dwa;muszą niestety myśleć jedynie o sobie.Już Nam budowano drugą Japonię,teraz fundują nam drugą Irlandię, jednak mentalność pozostaje ta sama,niczym powtarzam niczym poza jedną różnicą,tamci brali łyżeczką,obecni chochlą.Nie doczekam się z pewnością normalności.Przykre jest to ale polskie.Pzdr.
ja20 Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 Byłem na Słowacji w Śvidniku, tam jest fajne muzeum, stoją czołgi, armaty wszystko w ładnym stanie, na powietrzu, zaraz po 2 stronie ulicy jest osiedle.Nic nie jest ogrodzone, każdego eksponatu stojącego na zewnątrz można dotknąć, obejrzeć z każdej strony pokręcić kółkiem samolotu, można robić zdjęcia.Ciekawe jak by takie muzeum wyglądało w kraju, pewnie po kilku dniach wszystko by było pomazane, a po roku większości by już nie było.
to17071990 Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 Graficiarze mieliby radoche. Do tytułu watku trzeba by jeszcze dodać ,normalni ludzie".Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.