mosquitoraider Napisano 17 Marzec 2008 Autor Share Napisano 17 Marzec 2008 Czołem!Znam kilka miejsc z pozostałościami (również aktywnymi) po IIwś. moim ulubionym jest jednak strzelnica w Malborku. Można tam znależć wiele zapalników, łusek, oraz pocisków (od 7.62mm - do nawet 88mm!!)jest tam jeszcze wiele wyposażenia wojskowego. Jednym problemem to wykrywacz metali , którego nie mam. Jak ktoś wie , jak go można zrobić , prosze pisać!Odwdzięczę się!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Jest jeszcze jeden problem POLICJA:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 kup sobie i szukaj czegos ciekawszego od pocisków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Radzę nie wykopywać,ruszać pocisków i innych niewypałopochodnych które mogą zrobić kuku, a wykrywacz to lepiej uzbierać około 200zł i kupić Jabla niż składać samemu(można coś poknocić) lub uzbierać 850zł i kupić HS3 Smętek" (ale to tylko do militarki, chociaż i monetek kilka wykopałem:)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 >>mosquitoraider radzę zapoznać się na wstępie z netykietą poszukiwacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Za ok.80zł kupisz jabelka do złożenia, dasz elektrykowi i zrobi dobry sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Po co zbierać 850zł,jak mirzna ok700zl,po tyle chodzą na allegro HS3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 a no mirzna":) ale jak ktoś chce nówkę, nieużywaną.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.