michal123456789 Napisano 17 Marzec 2008 Autor Share Napisano 17 Marzec 2008 Tak jak w temacie.Znacie jakies fajne gierki strategiczne? Tylko rts.( I i II Wojna mile widziane,ew.Napoleon itp...):)Oprocz : Blitzkrieg + wszyskie dodatki,mody,blitzkrieg II +dodatki,frontline kursk,Stalingrad,Kozacy wszyskie czesci...ble ble ble :)Jest jakas nowa ciekawa gierka ? ( w ktora b.prawdopodobnie nie gralem - nie chce mi sie wszyskich wypisywac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rokers Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Seria Sudden Strike, obecnie 3 część jest najnowsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 W czasach kiedy miałem czas pograć, grałem w Western Front, Eastern Front, no i seria Commandos(aczkolwiek ostatnie to już nie RTS:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 ja bym zaproponował theatre of war wielki minus to wymagania ale zalet jest o wiele wiele więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 Ja polecam Blitzkrieg'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 21 Marzec 2008 Autor Share Napisano 21 Marzec 2008 :) Blitza to znam juz chyba na pamiec :) Wszystkie czesci i moody :) (patrz wyzej)No przesadzilem ( nie gralem w upadek rzeszy )Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal-01 Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Polecam Soldiers - Ludzie honoru" + mod BTRH v1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saracen1313 Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 osobiscie poleciłbym Ci sudden strike 2 + Rwm.Ale tylko i wyłacznie przez internet bo z komputerem to delikatnie mówiac kiszka Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Osobiście też polecam Soldiers - Ludzie honoru, świetna gra, dużo grania, dużo modów. Teraz to gram w W.ET, też się młóci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 Jeśli wojenny RTS to tylko Company of Heroes. Nie ma sobie równych :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Sudden Strike jest fajny;} polecam. Fajna też jest seia Total War starożytna. Jeżeli lubisz stateczki z okresu kolonizacji Karaibów to polecam Port Royale.W epoce Napoleońskiej jest też Age of Empires III gorąco polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BunsenHoneydew Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Company of Heroes - dla mnie świetnie zbalansowane jednostki i rodzaje broni. Grywalność 10. Jak widzę na tym forum zupełnie niedocenione a szkoda. Jakby ktoś miał ochotę na kanale Warsaw - VonNogay albo Anusiaque albo przez staty. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Dokładnie :)! CoH nie ma sobie równych. Kto nie grał niech koniecznie sprawdzi, mnie wciągnęła na długie tygodnie, a jeszcze nie ruszyłem multi ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 no ja bym se kupił ale niestety komp by tego nioe wytrzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saracen1313 Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 A ja i tak swoje:) nieważne jaką grę wybierzesz to ona i tak tą prawdziwą miodność" Ci pokaże dopiero przy rozgrywce multiplayerowej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saracen1313 Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Jakoś mi to poprzednie dziwnie brzmi:(. Ale chyba Wszyscy wiedzą o co chodzi:) Pozdrawiam Saracen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.