wajcha Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 Troche pojezdziłem w poszukiwaniu nowych miejscowek oczywiscie lokalnie i klapa duzo pól już zasianych na jednym z nich znalazłem chyba zeton jak zrobie zdięcie to wciepnepzd wajcha
isiu66 Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 Witam suchy mozesz sie z nami zabrac bo ze siwym jedziemy jutro o 12 na kepe troche posmigac bo rano jade po papiery co lezalem w szpitalu bo WKU wzywa hehe jak cos sie zmieni to dam ci znac na gg :) tylko o 11 juz musisz bydz u mnie :) pzdro Rafał
suchy ss Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 o 11 to odpada:( a czemu sie nie chwalicie co wykopaliscie?:)Yarek no to pech na maxa, fakt dzwonilem dzis 3 razy i nie odbierales..a juz myslalem ze sie obraziles:P:))Wajcha bedziemy musieli sobie sprawic dobry kamuflaz zeby rolniki Nas na zasianym nie dostrzegli:PDobranoc Panowie!
QB@ Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 Ja ze smętkiem to co zwykle, chyba zacznę na wypady z wami brać mydło i ręcznik.Pozdrawiam Kuba
suchy ss Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 czemu mydelko i recznik?:)Kuba nie zalamuj sie ja mialem to samo, koledzy wyciagali fanty a ja od czasu do czasu cos wyciaglem, wszystko w swoim czasie i tylko nie mow ze bedziesz zmienial wykrywacz:D na garreta:P lol
QB@ Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 hmm ... np. po to, jakbym g***o znalazł ;P Dawid, wszystko w swoim czasie, na lepszy wykrywacz na drobnice tez przyjdzie pora, może jak dostane odszkodowanie to pomyślimy o jakimś explorerku. A ze smętkiem tak szybko sie nie pożegnam bo na okopy w lesie to jest mistrzowski sprzęt.
isiu66 Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 Witam no na kepie jak zawszem luski 12.7 i pepesza i nic pozatym aaa i co taka skrzynke kiedys wykopalem na kepe co nie bylem pewien na co ona jest to sie dowiedzialem sie ze byla uzywana na tluszcz :) a na dzieckach klapa przy pszemszy nie da sie chodzic bo zaraz sa domy i wskoczylismy na pola to same PRL kopalem hehe
suchy ss Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 No ja nie wiem zadnych fotek ani nic:(trudno musze powrzucac swoje:P To moja ostatnia zdobycz do kolekcji, jednak ta militarka nigdy z krwi nie wyjdzie:)
suchy ss Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 bardzo dobry stan tego helmu m-42 oryginalna czarna farba i kalka:)
suchy ss Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 A to ciekawostka, Panowie musimy szukac nie tylko w ziemi ale i na drzewach:D natura wszystko wciagnie w siebie:)
suchy ss Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 PS. Panowie co z tymi koszulkami bo o naszywkach nie wspomne:> cieplo sie robi i trzeba jakos na polach wygladac, zarzad proszony na priv:P tzn. jakie logo w koncu wybieramy:> fajnie by bylo jak by juz kazdy z Nas mial koszulke z logiem na tegorocznej rekonstrukcji Bitwy Wyrskiej ktora jest juz 31 maja, aha staram sie o plakaty promujace ta bitwe wiec Panowie mysle ze wywiesicie takze plakacik w swojej miejscowosci jak takowe dostaniemy:)pzdr.Dawid
suchy ss Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Z tego co pamietam takowe logo wybralismy?:>ktore stworzyl isiu:)
QB@ Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 koszulki koszulkami, ale co wy myślicie o założeniu stronki www oszachtu bądź przynajmniej fora np: www.myslowice-oszacht-team.fora.pl ?? A te koszulki jakiego będą koloru ? bo białe to na wykopki mało funkcjonalne. Proponuje duży rzut loga na plecach i malutki na lewej piersi.
isiu66 Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Witam no suchy helmy fajniutke :) a z ta koszulka to co robimy ?? Bo czarna koszulka z białymi napisami prezentuje sie idealnie :) A z ta stronka nie jest głupi pomysl :) pozdro Rafał
suchy ss Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Panowie spokojnie Wasz Dawidek juz wszystko zalatwia:) koresponduje z firma ktora sie zajmuje takimi zamowieniami, koszulki moga byc roznego koloru ale mysle ze czarne najodpowiedniejsze, mowilem gosciowi ze chcialbym koszulki z leprzym nadrukiem niz standardowym(standart kosztuje 21zl za koszulke z nadrukiem jakiejs tam wielkosci)gosciu mi odpisal ze z leprzym kosztuje 25zl+20zl (jednorazowo)za wykonanie projektu, wlasnie pisze do Niego ile bedzie kosztowac koszulka z duzym logiem z tylu i malym na piersi z przodu tak jak pisal Qba:) A co do stronki to rozmawialem takze dzisiaj z kumplem ile by kosztowalo wykonanie fachowe strony dla mnie bo kumpel sie tym zajmuje zawodowo, powiedzial ze sie pomysli tylko czy bedziemy mieli wlasna domene?Tak wiec z koszulkami jak pozalatwiam co i jak to Napisze Wam czy sie zgadacie a na probe zamowie jedna koszulke dla siebie jak to bedzie wygladac i czy Wam sie podoba ok?pzdr.Dawid
QB@ Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Mi wszystko co mówisz pasuje, wiadomo, domena też kosztuje ... to trzeba z chłopakami przedyskutować, naszywki haftowane tez dobry pomysł, a propos' właśnie mi przyszła naszywka ps.com ;) zgapiłem od Dawida ;P
suchy ss Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 :) a ja od Jarka zgapilem;]Przemyslalem pomysl ze stronka i doszlem do wniosku ze chyba narazie nie ma sensu robic takowej strony..tj. barfdzo dobra strone mamy tutaj:) ale nie wiem ja tak tylko sobie gdybam;]Jarek odezwij sie na gg!:)
yarek Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Napisano 2 Kwiecień 2008 WitamPo 1 - komóra sie znalazła, była w kurtce, która włożyłem do bagaznika brata.Po 2 - moim zdaniem, koszulki czarne z dużym logo na placach - OK, a z przodu małe logo, a pod nim imię co wy na to?PozdrawiamYarekPs. Czy jest sens zakładać stronę Oszachtu?
isiu66 Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 Witam no yarek nie zly pomysl z tymi imionami ja bym byl za ale nie wiem jak ini chca tak :) a z ta strona to odpada bo przemyslalem i nic by z tego nie bylo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.