Skocz do zawartości

M.O.T. - Mysłowice Oszacht Team IV.2008

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam
Suchy nie jedzie jutro, a ja też mam jakiś problem z Samurajem.
Panowie jak wy jedziecie? (tzn. jaki rozkład w samochodach)
Załapałbym się gdzieś?
Napisano
gojgoj wajcha sie łamie czy jechac bo jest po nocce a co z twoim starym wykrywaczem ja mam ochote jechac na jure na monetki
Napisano
ja mam pusty samochud na razie nikt sie nie głosi moge zabrac 4 osoby tylko z kąd i o której godzinie dajcie znać
Napisano
siwy czekaj koło wajchy qb na niwce tylko o ktorej godzinie dogadajcie sie a jarek i gojgoj wy jedziecie dajcie znac gdzie bedziecie czekac i o kturej dawid ma numer tele do mnie
Napisano
Jakby dało radę to ja bym się też pisał.
Byłbym przed domem rodziców na Laryszu, na ul. Pukowca
Tylko o której się umawiamy?
Napisano
jarek to jest ten dom zaraz za zakretem czekaj o godzinie 6 35 pasuje jak tak to daj znac siwy czekaj kolo wajchy 6 40 qb ty czekaj na niwce tam gdzie ostatnio zrzuta na paliwo
Napisano
Nie ja nie jade zaraz będe wybierał sie do pracy a kopanie po nocce to męczarnia
pzd wajcha
ps. a tak na margineśie troche mi zal ze nie jade
Napisano
Witam
Walczę z Samurajem i na 99% go uruchomię.
Dlatego robimy w ten sposób panowie:
jedźcie z Krzyśkiem rano do miejscowości B. - Kuba wie o co chodzi, a ja tam dojadę i spotkamy się na miejscu.
Pozdrawiam
Yarek

Ps. Kuba przyslij mi na maila Twój nr komórki i pogadaj z tym gościem, który tam kopie, jak będzie chciał to może się zabrać ze mną.
Napisano
On ma maturę i musi sie uczyć, ale mówi że jak ją pomyślnie napisze to może z nami pojechać na wypadzik.
Napisano
suchy w tygodniu obowiązuje system czterozmianowy a w sobote trzyzmianowy to ty o tym nie wiesz????
Jak w tygodniu mam na 18.00 to w sobote przypada na 22.00.
Oczywiście fedry nie było ale 6 wolnych strzelcow pracowało między innymi ja a prace to transport i wymiana przystawki.No to już koniec spowiedzi,a tak apropo to trzymajmy kciuki za naszych kolegów co by z workiem fantów wrucili
pzd wajcha
ps Pogode mają extra ja o 14 00 też gdzieś skocze chociaz mnie przewiało i mam gorączke
Napisano
hehe wiem ze w weekend jest taki system:) ale pierwszy raz widze Cie pracujacego w sobote na noc:P, Qrde szkoda bo mogles dac znac ze o 14 gdzies skoczysz bo aQrat o 14 moglem jechac:(
Co Wam Panowie powyskakiwalo?:)
Napisano
PS. Kto z Was chetny na wykopki tak z 2 godzinki na wesolej od godziny 13/14? chodzi mi o poniedzialek, wtorek i ew, srode, chce poszukac miejsca gdzie niemcy sie napazali z rusami:)
Napisano
Halo
Ja dzisiaj kompletna klapa - Samuraj padł w trakcie dojazdu do miejscowości P. I zamiast kopania czekałem na bracika, który mnie scholował do domu. Na dodatek posiałem gdzieś telefon.
A jak wy tam Panowie?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie