gojgoj Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Wajcha jedziemy gdzieś? Ja jestem bez wykrywacza ale pojadę chętnie sie przejechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Mógłby ktoś wziąć saperkę dla mnie??? Nie chcę tym razem kopać szpachelką :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 WitamSuchy nie jedzie jutro, a ja też mam jakiś problem z Samurajem.Panowie jak wy jedziecie? (tzn. jaki rozkład w samochodach)Załapałbym się gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 gojgoj wajcha sie łamie czy jechac bo jest po nocce a co z twoim starym wykrywaczem ja mam ochote jechac na jure na monetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 ja mam pusty samochud na razie nikt sie nie głosi moge zabrac 4 osoby tylko z kąd i o której godzinie dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Panie Krzyśku, weźmie mnie pan z Niwki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Ja się też chętnie bym z kimś zabrał. Dajcie znać gdzie i o której się umawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 siwy czekaj koło wajchy qb na niwce tylko o ktorej godzinie dogadajcie sie a jarek i gojgoj wy jedziecie dajcie znac gdzie bedziecie czekac i o kturej dawid ma numer tele do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 Jakby dało radę to ja bym się też pisał.Byłbym przed domem rodziców na Laryszu, na ul. PukowcaTylko o której się umawiamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Ja sie dostosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 jarek to jest ten dom zaraz za zakretem czekaj o godzinie 6 35 pasuje jak tak to daj znac siwy czekaj kolo wajchy 6 40 qb ty czekaj na niwce tam gdzie ostatnio zrzuta na paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Ja będę na Niwce ok 7, pasuje Wam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 ok co z resztą wajcha gojgoj a wy jedziecie jarek pasuje siwy mam łopatke dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Dobra będę czekał koło wajchy. Dzięki za łopatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Nie ja nie jade zaraz będe wybierał sie do pracy a kopanie po nocce to męczarniapzd wajchaps. a tak na margineśie troche mi zal ze nie jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Ja nie jadę jutro, poczekam na wykrywacz i wtedy sie wybiorę. Powodzenia jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Witam no panowie zycze milych poszukiwan i fantow oczywiscie :) ja bym jechal ale mam na rano masakra pozdro Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 WitamWalczę z Samurajem i na 99% go uruchomię.Dlatego robimy w ten sposób panowie:jedźcie z Krzyśkiem rano do miejscowości B. - Kuba wie o co chodzi, a ja tam dojadę i spotkamy się na miejscu.PozdrawiamYarekPs. Kuba przyslij mi na maila Twój nr komórki i pogadaj z tym gościem, który tam kopie, jak będzie chciał to może się zabrać ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 On ma maturę i musi sie uczyć, ale mówi że jak ją pomyślnie napisze to może z nami pojechać na wypadzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Powodzenia Panowie!!!;] Qba do matury kupe czasu:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 a tak z ciekawosci, Wajcha przeca na noc nie ma fedry:P na jakie zmiany sie piszesz:P nie poznaje Cie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 suchy w tygodniu obowiązuje system czterozmianowy a w sobote trzyzmianowy to ty o tym nie wiesz????Jak w tygodniu mam na 18.00 to w sobote przypada na 22.00.Oczywiście fedry nie było ale 6 wolnych strzelcow pracowało między innymi ja a prace to transport i wymiana przystawki.No to już koniec spowiedzi,a tak apropo to trzymajmy kciuki za naszych kolegów co by z workiem fantów wrucilipzd wajchaps Pogode mają extra ja o 14 00 też gdzieś skocze chociaz mnie przewiało i mam gorączke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 hehe wiem ze w weekend jest taki system:) ale pierwszy raz widze Cie pracujacego w sobote na noc:P, Qrde szkoda bo mogles dac znac ze o 14 gdzies skoczysz bo aQrat o 14 moglem jechac:(Co Wam Panowie powyskakiwalo?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 PS. Kto z Was chetny na wykopki tak z 2 godzinki na wesolej od godziny 13/14? chodzi mi o poniedzialek, wtorek i ew, srode, chce poszukac miejsca gdzie niemcy sie napazali z rusami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 HaloJa dzisiaj kompletna klapa - Samuraj padł w trakcie dojazdu do miejscowości P. I zamiast kopania czekałem na bracika, który mnie scholował do domu. Na dodatek posiałem gdzieś telefon.A jak wy tam Panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.