yarek Napisano 17 Marzec 2008 Autor Share Napisano 17 Marzec 2008 Nowy wątek na kwiecień.PozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Yarek niestety fotki najszybciej podesle Ci wieczorem bo brat zostawil u laski kabel z aparatu:( i nie mam mozliwosci zrzucenia fot na pc;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Panowie w niwdziele nigdzie nie byłem z pracy przyszłem o 1.00 w nocy i nie byłem w stanie rano nigdzie sie ruszyc(a na dodatek stłukłem łokiec)pzd wajchaps długo nie pisałem bo znowu problem z kompem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 wajcha aż mi cie szkoda pogoda była super a ty zmarnowałeś taki dzien a jak pozostali co wykopaliscie dajcie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 witam panuw zazdroszcze wam skladu i efektuw waszych poszukiwan u nas w krakowie dopiero sie zbieramy w kilka osub moze kiedys wam doruwnamy zycze wam jeszcze leprzych efektuw waszych wypraw pozdrawiam wodzu88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Witam, mam wolne do czwartku za tydzień. Jest ktoś chętny na jakiś wypad??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Ja mam jutro wolne o ile kuzynka nie bedzie obchodzic imienin, w piątek jade na świeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 No niestety ja cały czas pracuje a wolne mam tylko w niedziele pzd niewolnik pracy wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 wajcha bez kopalni niemoze zyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 HA HA HA nie nie i jeszcze raz nie poprostu jak sie ma długi to je trzeba splacac a spłacac trzeba pieniędzmi a jak sie nie ma pieniędzy to trzeba duzo pracowac ot i koło sie zamykapzd wajchaps kk67 ja naprawde nienawidze kopalni wole kopac saperką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 wajcha pieniadze leza w ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 dawid jak robisz bo cie nie widuje pod biurem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 w pracy bylem w poniedzialek a od wtorku mam l-4 i leze w lozeczQ, angina mnie siekla;/ i jestem z tego powodu wQr..bo wyplata bedzie slaba:P, Wajcha rozumiem Cie w 100%%%pracujemy nie z przyjemnosci ale z potrzeby pieniedzy:(Hehe zima wrocila:Ppzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 20 Marzec 2008 Autor Share Napisano 20 Marzec 2008 Dawid, foootyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyChcę zobaczyć jak to wyglądałoPowiedz bratu, że go uduszęPozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 20 Marzec 2008 Autor Share Napisano 20 Marzec 2008 Popatrzcie na ten wątek: http://odkrywca.pl/szukam-pomocy,614750.html#614750Gość wali jakąś ściemę, bo 15m2 czyli 3x5 to na kolanach bym to znalazł, tym bardziej, że napisał o tym, iż jest to gruba duża bransoleta. Co wy na to?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 w kilka osób by można było jechać. Może chodzi o co innego (wie że było tam coś zakopane) a to tylko taka ściema dla niektórych służb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Ja też mysle ze koles cos sciemnia bo to nie igła lecz dośc pokazna branzoleta.pzd wajchaps a morze by go po swiętach sprawdzic ,morze naprawde czegos szuka co wy nato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Gwarantuje ładną sumke, warto przemyśleć, nim ktoś zrobi to za nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 koledzy mnie cos w tej branzoletce śmierdzi to chyba podpucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 Jest to albo sciema(prowokacja) albo ma tam byc cos innego a jesli jest to na prywatnej posesji to moze byc tak ze namierzy to ktos wykrywka a gostek potem go wyp...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 śmierdzi to jakąś ściemą... ale można by zadzwonić. Dzwonił już ktoś z was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 Witam wszystkich po dluszej przerwie ze siwym planujemy wypac po swietach jak pogoda dopisze jak ktos jest jeszce chetny to pisac :) a z ta brazoleta to jakas prowokacja bo sama cena co podaje za znalezienie to by sobie kupil nowa bo nie wierze ze dal wiecej Pzd Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 21 Marzec 2008 Autor Share Napisano 21 Marzec 2008 Pooglądajcie sobie to się posraciehttp://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang=1&i=13397&mm=3&xb=1&vd=1http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=top10&lang=1&vd=1&mm=7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 No to planujemy wyjazd na Czechy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Skacze zajączek po lesieI życzenia Tobie niesiePrzez pisanki przeskakujeALLELUJA wykrzykujePo czym znika w długich susachCały mokry od dyngusa.Wesołych Świąt życzy Mateusz (siwy101) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.