danieloff Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 Coś wyjrzało z ziemi w majowy weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 Klamerka aluminiowa Wehrmachtu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 Po wyczyszczeniu okazało się jednak, że ma sporo ubytków - ale i tak cieszy, klamra to klamra!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Stalowa... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Trafienie nowego w ekipie Adriana z Wawy.Garret 2500 pokazał klase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Ptaszek.Nie macałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Klamra po wstepnym czyszczeniu Cifem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 O matko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 ten nowy Adria to ja;) Lain gratulacje mamowego medalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Miały być odznaki Flaku a wyszła miniaturka Deutsches Reichsebzeichen für Leibesübungen, obiecująca miejscówa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Medalik i łyzka z inicjałami, pozatym kupa groszków, fenisi, łusek, klamerek itd itp.Wyszła też ciekawa klamra, ale zapomniałem o niej i wziął kumpel - za jakiś czas wsadze do identyfikacji.W lasach chmury komarów, masakraPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Całkiem fajne łowy, mnie niestety takie tym razem nie spotkały. Z uwagi na ciągły deszcz udało mi się w długi łykend tylko raz wyskoczyć z solarką i znalazłem tylko stertę łusek, wśród których sporo było od Carcano i o dziwo od Lee Enfieldów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 Godzinka kopania pod samym domem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 I po oczyszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 10 Maj 2008 Autor Share Napisano 10 Maj 2008 Lain jak to wychodzi pod samym domem to co ty masz w ogródku ????? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Blokowisko niestety.Co lezy pod balkonami chyba mowic nie muszę:)Pod samym domem - to dla mnie 500 metrów do lasu.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Tak jakoś dopadł mnie w maju wrześniowy klimat - wybraliśmy się więc z kolegą na włóczęgę zapomnianymi drogami polskiego września... Zaczęło się od trafienia kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 A potem moje trafienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Państwowa Odznaka Sportowa, noszona często również przez wojskowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Po lekkim czyszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Najciekawsze z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Cała masa sygnatur. Czy odpadła z koalicyjki oficera, czy z kieszeni żołnierza - tego już raczej nie ustalimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.