lain Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Policyjny orzełek.1942. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 I jeszcze dzisiaj na dokładke Krzycho wytargał drugiego hauera.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2008 1,0 godzinki na polu :) Bardzo fajny teren wszystko pochodzi z obszaru 10x10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2008 4,0 godzinki kopania na łąkach. Kumpel znalazł to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2008 1,5 godzinki w lesie. Teren mało urodzajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Wczoraj z fajniejszych żeczy: Guzik USA i Carski piechoty. Nierobiłem zdjecia :(Dzisiaj kopałem ale nic godnego uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Blacha k. Laina bije rekordy popularnosci na allezlo. Nic tylko pozazdroscic.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezarx Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 A daj linka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Kilka postów wyżej to nie jest policyjny orzełek tylko znaczek WHW (pomoc zimowa) który można było nabyć z okazji dnia policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldfinger Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 witam, na dobre rozpoczęcie sezonu udało mi się po długiej i męczącej szarpaninie wytargać takie oto tablice. Sam się zdziwiłem ponieważ w tym samym miejscu kilka miesięcy wcześniej wyciągałem identyczna tablice, i nawet mi przez myśl nie przeszło że będą tam jeszcze te dwie, innymi słowy szczęście;) Z tego co się dowiedziałem takie tabliczki były wieszane na domach które zostały ubezpieczone od pożarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldfinger Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldfinger Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 na zakończenie cały zestaw :Dpozdrawiam - goldfinger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Jedna w super stanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 @ k. Cezarxhttp://allegro.pl/item350889998_niesmiertelnik_ss_lettland_wykopek_od_1zl_bcm.html :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 eeeee...reklama jest be...chyba na wszystkich forach jakie znam...wystarczyło chwile poszukac jak ktoś był tak zainteresowany dalszymi losami blachy.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Powiem tak. Nie wiem jak to mozliwe ze ona osiagnela az taki pulap, dla porownania einsatzgruppe sa za 800zl, a swoja z dywizji das reich" dostalem za 500zl. Mozesz ja wrzucic do watku o blaszkach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Tez mnie to dziwi.Moze dlatego ze wczesna Legion" a nie 15.Spytaj tych co tyle dają:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Ludzie nie mają na co kasy wydawać :) Prawie 1000 zł za małą blaszke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 To jest jeszcze mniejsze ;) http://www.allegro.pl/item325116789_oryginalna_zlota_odznaka_partyjna_idealny_stan.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 :))))))) Małe gówienko, zgubić łatwo można :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Łotysze mają bzika na punkcie swoich ohaterów" i podbijaja ceny. To nie moja spekulacja-uwierzcie wiem co mówię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Ale Lotyszy chyba na allegro ni ma.. Ehh tam, ja oferowalem za nia 560zl.. Prowadzilem przez cale 10 minut.. Duzo, ale pamietam, ostatnio tez lotewska blaszka artylerii spod Gdanska, zapewne pamiatka po 1945, ladna, w dobrym stanie, pewna, z dosc niskim numerem, ZE SLADAMI NOSZENIA, zreszta z dosc dobrze widocznymi, poszla za 680zl.. Pomimo iz spekulowano (bynajmniej w gronie watajemniczonych), ze zejdzie za wiecej. Nie wiem kto ja kupil, ale wiem za to, ze konto sprzedawcy obecnie zawieszono, moze przypadek. Uwazam rowniez, ze wplyw na ceny blaszek ma rowniez ogolno swiatowy zreszta wzrost cen. Nie znam sie na gieldzie, ale anologicznie skoro ceny produktow, w sklepach rosna, to i rynek kolekcjonerski nie moze byc im dluzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 przypadek lub tzw zły dzień pracownika allegro:) bo konto było moje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Ooo... Jakies blaszki SS kolega ma na sprzedaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Wrocilim przed chwilą z wykopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.