Skocz do zawartości

Wiosna 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

witam, na dobre rozpoczęcie sezonu udało mi się po długiej i męczącej szarpaninie wytargać takie oto tablice. Sam się zdziwiłem ponieważ w tym samym miejscu kilka miesięcy wcześniej wyciągałem identyczna tablice, i nawet mi przez myśl nie przeszło że będą tam jeszcze te dwie, innymi słowy szczęście;) Z tego co się dowiedziałem takie tabliczki były wieszane na domach które zostały ubezpieczone od pożarów.

Ale Lotyszy chyba na allegro ni ma.. Ehh tam, ja oferowalem za nia 560zl.. Prowadzilem przez cale 10 minut.. Duzo, ale pamietam, ostatnio tez lotewska blaszka artylerii spod Gdanska, zapewne pamiatka po 1945, ladna, w dobrym stanie, pewna, z dosc niskim numerem, ZE SLADAMI NOSZENIA, zreszta z dosc dobrze widocznymi, poszla za 680zl.. Pomimo iz spekulowano (bynajmniej w gronie watajemniczonych), ze zejdzie za wiecej. Nie wiem kto ja kupil, ale wiem za to, ze konto sprzedawcy obecnie zawieszono, moze przypadek. Uwazam rowniez, ze wplyw na ceny blaszek ma rowniez ogolno swiatowy zreszta wzrost cen. Nie znam sie na gieldzie, ale anologicznie skoro ceny produktow, w sklepach rosna, to i rynek kolekcjonerski nie moze byc im dluzny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie