huk 100 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 trudno mi coś ci doradzić ja swoje troche pogotowałem przy okazji wygotowywania głowy koziołka co go huki znaleźli - ale trzeba uważa bo aluminium ciemniej podczas gotowania -ale farbie na rewersie raczej nic nie zaszkodziło -ale u ciebie to co innego -zapytaj na konserwacji –na pewno koledzy ci pomogą -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franc80 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Huku-po wygotowaniu obierz dokladnie i posmaruj PERHYDROLEM i zostaw na sloncu-ladnie wybieli.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Franc80 -dzięki -już to zrobiłem -ale nie wiedziałem że trzeba wystawić na słonce -ale i tak już wtedy nie było go w Biesach (słońca) hehheheh -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Onyx -znowu te oryginał jest w sprzedaży !!! nabywca oddał ? czy sprzedaje po obejrzeniu ?:):)- ciekawe za ile teraz pójdzie ? - pozdro -http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=361706420 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btone Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 no cacko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 a ja trafilem jakis czas temu taka klamerke moze ktos wie jak ja ladnie wyprostować i co to za klamerka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Moja pierwsza :). Pół roku czekałem i wyskoczyła 200 metrów od cmentarza I wojennego. Obiecałem sobie postawić znicz żołnierzowi który ją nosił, bo niestety po takim czymś chyba tam spoczywa :(. Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie kawał historii i niestety ludzkiej tragedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Druga strona.ps.Oczywiście zostawiam ją w takim stanie jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 kiedyś trafiłem na miejsce gdzie było sporo guzików i troche klamer z resztkami pasów zerwane widełki lub zaczepy -później sie okazało że było to miejsce gdzie znoszono zwłoki z pola bitwy do transportu z kąt je transportowano do miejsca pochówku -znoszono je przetykając drągi pod pasem głównym -lub ciągnięto je za nie -wiele klamer wtedy nie wytrzymywało -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichu1973 Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 witam wszystkich! Mam pytanie - mam klamrę niestety po denazyfikacji - aluminiową - z zewnątrz zostało tylko obramowanie kółka na gładkim tle - reszta zeszlifowana a od środka jest gładka ( nie ma żadnych wytłoczeń ) - raczej jest to oryginalna klamra bo znaleziona na strychu razem z pasem na którym była żabka i pochwa z bagnetem ( liściem ) - proszę o ewentualne typowanie jakiej formacji jest to klamra - z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Witam po małej przerwie. Prosze o opinie o tej klamerce, wygląda chyba ok? http://www.allegro.pl/item378509916_klamra.html Niebawem wstawie fotki swoich nowych klamerek. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 WH , ale stalowa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Wow, co to za klamra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Cze jak mnie pamiec nie myli to chyba telegraf...?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 no...to żeś pokazał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 kopijnik -zobaczysz więcej jak cie dorwę w soje ręce -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Czerwcowa pieknosc!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 no chylę czoła -gratuluje to dopiero rzadkość -daj jak możesz rewers -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Prosze!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo1 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 to moja kolekcja !narazie 2 szt,Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo1 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 2:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Cze.Dobry poczatek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki1939 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 kilka moich znalezisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.