Frozzer Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 Huku a skąd masz tą klamrę?nie odpowiadaj - odpowiedź znam.Ta klamerka również była w moim posiadaniu... porównaj ciemne plamy w prawym dolnym rogu klamrya może to kolejna kopia ?
huk 100 Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 ojeju Frozer może założyłbyś wątek sprzedane kolekcje ! a tak będziesz dalej sie mazał ? i będziesz miał do mnie pretensje i robił sceny że ci dobrze zapłaciłem ?czy to jakaś obsesja z twojej strony ? czy może chcesz te klamry z powrotem bo ci żal ? za cholerę cie nie rozumie -po prostu nie wystawiaj więcej nic na allegro -co do tej klamry to oryginał -a tamta to lipa dobrze o tym wiesz -mimo to pozdro :):):)
huk 100 Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 a tak od mnie prywatnie to zachowujesz sie jak małe dziecko -także jak jeszcze zobaczysz coś od siebie to daruj sobie -ja tu zamieszczam tylko swoje klamry i mało mnie to interesuje kto był właścicielem wcześniej -napisałem że kupiłem i jest to prawda -a nigdy nie pokazywałem nie swoich rzeczy a jak sam wiesz nie są to twoje klamry -pozdro
Frozzer Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 po prostu chciałem zwrócić uwagę na ten ogromny zbieg okoliczności, sprzedałem może 5 klamer na allegro zastępując je lepszymi egzemplarzami z czego dwie (a może i więcej ??) trafiły do Ciebie. A ty od razu przystępujesz do ataku.chyba mnie nie lubisz.FAGIL - klamra turecka rewelacyjna, gratulacje!
Frozzer Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 wracając do tematu klamer - popularna klamra Polizei w małopopularnym - nigdy nie używanym - stanie zachowania, z jeszcze mniej popularnym producentem JFS"
Frozzer Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 rewers - czy ktoś spotkał się z tego typu językiem w innych klamrach niż Polizei ?
huk 100 Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 Frozzer - nie mam sensu niszczyć wątku - zostawię to już bez komentarza -pozdro
zdzichu1973 Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 Przepraszam Panowie !!!!!!!!! ale czy ktoś mógłby odpowiedzieć na moje pytanie dotyczące mojej klamry ( zdjęcia klamry parę postów wyżej ) PROSZĘ! - pozdr. zdzichu
MK Napisano 19 Lipiec 2008 Napisano 19 Lipiec 2008 Gratuluję tureckiej, czy to z naszego kraju?huk czy można zobaczyć zdjęcia tej z nakładanym orłem?
huk 100 Napisano 19 Lipiec 2008 Napisano 19 Lipiec 2008 ale jesteście ! no niestety kijow –na razie sie nie wywiązał z obietnicy -ale myślę że porostu nie miał wcześniej czasu - :):) jak ją podeśle to pokaże -pozdro
kopacz18 Napisano 19 Lipiec 2008 Napisano 19 Lipiec 2008 Frozzer jak huk już zauważył ale nie napisał - trafiają ci się same rodzynki - pozdro.
FAGIL Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 klamra turecka to wykop z terenu obozu jenieckiego polnocno zachodnia polska razem z klamra wyszedl ten krzyzyk nie na temat ale wkleje
MK Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 Faktycznie fajna mieszanka, Turcja i Włochy razem, w każdym razie gratuluję znalazcy i zazdroszczę! ;)
tomcat3 Napisano 21 Lipiec 2008 Napisano 21 Lipiec 2008 Cze.Fajna ta turecka:)gratuluje trafienia i pozdro
tomcat3 Napisano 21 Lipiec 2008 Napisano 21 Lipiec 2008 Jeszcze pare slow bo czegos tutaj nie rozumiem...jaki jest cel tego ze koledzy sie spieraja i wytykaja sobie to ze (to kiedys byla moja klamra itd)po co to komu wiedziec czyja byla kiedys-wazne kto ja ma teraz.jezeli komus czegos zal to niestety juz za pozno troche na pretensje....pozdr
huk 100 Napisano 21 Lipiec 2008 Napisano 21 Lipiec 2008 panowie dajmy już spokój -wątek jest fajny - z pożytkiem dla wszystkich którzy zbierają klamerki – uważam że jest to jeden z lepszych wątków – oczywiście nie obrażając innych -pozdrawiam
Saper.17 Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Napisano 24 Lipiec 2008 Bardzo sie ciesze ze ten wontek cieszy sie taka popularnoscia:) Niestety ostatnimi czasy nic mi nie dochodzi z klamerek i niemoge sie nimi pochwalic :( Ale zaloze nowy wontek bo ten dlugo sie otwiera.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.