Skocz do zawartości

Kolekcje klamer vol.II

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Huku a skąd masz tą klamrę?

nie odpowiadaj - odpowiedź znam.
Ta klamerka również była w moim posiadaniu... porównaj ciemne plamy w prawym dolnym rogu klamry

a może to kolejna kopia ?

• Odpowiedzi 317
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ojeju Frozer może założyłbyś wątek sprzedane kolekcje ! a tak będziesz dalej sie mazał ? i będziesz miał do mnie pretensje i robił sceny że ci dobrze zapłaciłem ?czy to jakaś obsesja z twojej strony ? czy może chcesz te klamry z powrotem bo ci żal ? za cholerę cie nie rozumie -po prostu nie wystawiaj więcej nic na allegro -co do tej klamry to oryginał -a tamta to lipa dobrze o tym wiesz -mimo to pozdro :):):)
Napisano
a tak od mnie prywatnie to zachowujesz sie jak małe dziecko -także jak jeszcze zobaczysz coś od siebie to daruj sobie -ja tu zamieszczam tylko swoje klamry i mało mnie to interesuje kto był właścicielem wcześniej -napisałem że kupiłem i jest to prawda -a nigdy nie pokazywałem nie swoich rzeczy a jak sam wiesz nie są to twoje klamry -pozdro
Napisano
po prostu chciałem zwrócić uwagę na ten ogromny zbieg okoliczności, sprzedałem może 5 klamer na allegro zastępując je lepszymi egzemplarzami z czego dwie (a może i więcej ??) trafiły do Ciebie. A ty od razu przystępujesz do ataku.

chyba mnie nie lubisz.

FAGIL - klamra turecka rewelacyjna, gratulacje!
Napisano

wracając do tematu klamer - popularna klamra Polizei w małopopularnym - nigdy nie używanym - stanie zachowania, z jeszcze mniej popularnym producentem JFS"

Napisano
Przepraszam Panowie !!!!!!!!! ale czy ktoś mógłby odpowiedzieć na moje pytanie dotyczące mojej klamry ( zdjęcia klamry parę postów wyżej ) PROSZĘ! - pozdr. zdzichu
Napisano
Gratuluję tureckiej, czy to z naszego kraju?
huk czy można zobaczyć zdjęcia tej z nakładanym orłem?
Napisano
ale jesteście ! no niestety kijow –na razie sie nie wywiązał z obietnicy -ale myślę że porostu nie miał wcześniej czasu - :):) jak ją podeśle to pokaże -pozdro
Napisano

klamra turecka to wykop z terenu obozu jenieckiego polnocno zachodnia polska razem z klamra wyszedl ten krzyzyk nie na temat ale wkleje

Napisano
Faktycznie fajna mieszanka, Turcja i Włochy razem, w każdym razie gratuluję znalazcy i zazdroszczę! ;)
Napisano
Jeszcze pare slow bo czegos tutaj nie rozumiem...jaki jest cel tego ze koledzy sie spieraja i wytykaja sobie to ze (to kiedys byla moja klamra itd)po co to komu wiedziec czyja byla kiedys-wazne kto ja ma teraz.jezeli komus czegos zal to niestety juz za pozno troche na pretensje....pozdr
Napisano
panowie dajmy już spokój -wątek jest fajny - z pożytkiem dla wszystkich którzy zbierają klamerki – uważam że jest to jeden z lepszych wątków – oczywiście nie obrażając innych -pozdrawiam
Napisano
Bardzo sie ciesze ze ten wontek cieszy sie taka popularnoscia:) Niestety ostatnimi czasy nic mi nie dochodzi z klamerek i niemoge sie nimi pochwalic :( Ale zaloze nowy wontek bo ten dlugo sie otwiera.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie