Skocz do zawartości

Kolekcje klamer vol.II

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
ojeju Frozer może założyłbyś wątek sprzedane kolekcje ! a tak będziesz dalej sie mazał ? i będziesz miał do mnie pretensje i robił sceny że ci dobrze zapłaciłem ?czy to jakaś obsesja z twojej strony ? czy może chcesz te klamry z powrotem bo ci żal ? za cholerę cie nie rozumie -po prostu nie wystawiaj więcej nic na allegro -co do tej klamry to oryginał -a tamta to lipa dobrze o tym wiesz -mimo to pozdro :):):)

a tak od mnie prywatnie to zachowujesz sie jak małe dziecko -także jak jeszcze zobaczysz coś od siebie to daruj sobie -ja tu zamieszczam tylko swoje klamry i mało mnie to interesuje kto był właścicielem wcześniej -napisałem że kupiłem i jest to prawda -a nigdy nie pokazywałem nie swoich rzeczy a jak sam wiesz nie są to twoje klamry -pozdro

po prostu chciałem zwrócić uwagę na ten ogromny zbieg okoliczności, sprzedałem może 5 klamer na allegro zastępując je lepszymi egzemplarzami z czego dwie (a może i więcej ??) trafiły do Ciebie. A ty od razu przystępujesz do ataku.

chyba mnie nie lubisz.

FAGIL - klamra turecka rewelacyjna, gratulacje!

Jeszcze pare slow bo czegos tutaj nie rozumiem...jaki jest cel tego ze koledzy sie spieraja i wytykaja sobie to ze (to kiedys byla moja klamra itd)po co to komu wiedziec czyja byla kiedys-wazne kto ja ma teraz.jezeli komus czegos zal to niestety juz za pozno troche na pretensje....pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie