Frozzer Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Huku a skąd masz tą klamrę?nie odpowiadaj - odpowiedź znam.Ta klamerka również była w moim posiadaniu... porównaj ciemne plamy w prawym dolnym rogu klamrya może to kolejna kopia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 ojeju Frozer może założyłbyś wątek sprzedane kolekcje ! a tak będziesz dalej sie mazał ? i będziesz miał do mnie pretensje i robił sceny że ci dobrze zapłaciłem ?czy to jakaś obsesja z twojej strony ? czy może chcesz te klamry z powrotem bo ci żal ? za cholerę cie nie rozumie -po prostu nie wystawiaj więcej nic na allegro -co do tej klamry to oryginał -a tamta to lipa dobrze o tym wiesz -mimo to pozdro :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 a tak od mnie prywatnie to zachowujesz sie jak małe dziecko -także jak jeszcze zobaczysz coś od siebie to daruj sobie -ja tu zamieszczam tylko swoje klamry i mało mnie to interesuje kto był właścicielem wcześniej -napisałem że kupiłem i jest to prawda -a nigdy nie pokazywałem nie swoich rzeczy a jak sam wiesz nie są to twoje klamry -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 trafienie kolegi turecka oficerska I wojna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 po prostu chciałem zwrócić uwagę na ten ogromny zbieg okoliczności, sprzedałem może 5 klamer na allegro zastępując je lepszymi egzemplarzami z czego dwie (a może i więcej ??) trafiły do Ciebie. A ty od razu przystępujesz do ataku.chyba mnie nie lubisz.FAGIL - klamra turecka rewelacyjna, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 wracając do tematu klamer - popularna klamra Polizei w małopopularnym - nigdy nie używanym - stanie zachowania, z jeszcze mniej popularnym producentem JFS" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 rewers - czy ktoś spotkał się z tego typu językiem w innych klamrach niż Polizei ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Frozzer - nie mam sensu niszczyć wątku - zostawię to już bez komentarza -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichu1973 Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Przepraszam Panowie !!!!!!!!! ale czy ktoś mógłby odpowiedzieć na moje pytanie dotyczące mojej klamry ( zdjęcia klamry parę postów wyżej ) PROSZĘ! - pozdr. zdzichu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 Gratuluję tureckiej, czy to z naszego kraju?huk czy można zobaczyć zdjęcia tej z nakładanym orłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 ale jesteście ! no niestety kijow –na razie sie nie wywiązał z obietnicy -ale myślę że porostu nie miał wcześniej czasu - :):) jak ją podeśle to pokaże -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 Frozzer jak huk już zauważył ale nie napisał - trafiają ci się same rodzynki - pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 klamra turecka to wykop z terenu obozu jenieckiego polnocno zachodnia polska razem z klamra wyszedl ten krzyzyk nie na temat ale wkleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 Faktycznie fajna mieszanka, Turcja i Włochy razem, w każdym razie gratuluję znalazcy i zazdroszczę! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 Cze.Fajna ta turecka:)gratuluje trafienia i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 Jeszcze pare slow bo czegos tutaj nie rozumiem...jaki jest cel tego ze koledzy sie spieraja i wytykaja sobie to ze (to kiedys byla moja klamra itd)po co to komu wiedziec czyja byla kiedys-wazne kto ja ma teraz.jezeli komus czegos zal to niestety juz za pozno troche na pretensje....pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 panowie dajmy już spokój -wątek jest fajny - z pożytkiem dla wszystkich którzy zbierają klamerki – uważam że jest to jeden z lepszych wątków – oczywiście nie obrażając innych -pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2008 Bardzo sie ciesze ze ten wontek cieszy sie taka popularnoscia:) Niestety ostatnimi czasy nic mi nie dochodzi z klamerek i niemoge sie nimi pochwalic :( Ale zaloze nowy wontek bo ten dlugo sie otwiera.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.