boryszielinski Napisano 12 Marzec 2008 Autor Napisano 12 Marzec 2008 Stary żołnierzyk na koniu, chyba ołowiany wykopany na Pomorzu Zachodnim (dawne tereny niemieckie). Proszę o jakiekolwiek informacje dotyczące przedmiotu. Czym zlikwidować kamienny nalot?
boryszielinski Napisano 14 Marzec 2008 Autor Napisano 14 Marzec 2008 czy taki przedmiot ma jakąś wartość? nie chodzi mi o kolekcjonerską tylko pieniężną, chodzi mi o to czy jak go wystawie na sprzedaż to dostane 20zł hehe czy 50 zł.;] pytam z ciekawosci bo raczej nie zamierzam sprzedawac. pozdro
boryszielinski Napisano 12 Marzec 2008 Autor Napisano 12 Marzec 2008 Stary żołnierzyk na koniu, chyba ołowiany wykopany na Pomorzu Zachodnim (dawne tereny niemieckie). Proszę o jakiekolwiek informacje dotyczące przedmiotu. Czym zlikwidować kamienny nalot?
R51 Napisano 13 Marzec 2008 Napisano 13 Marzec 2008 Najprawdopodobniej z przełomu XIX i XX wieku. Dowodzi tego mundur w jaki jest ów żołnierzyk ubrany- ...Pozdrawiam
karpik Napisano 12 Marzec 2008 Napisano 12 Marzec 2008 To zabawka. Sporo tego wychodzi ale przeważnie niekompletne, pokrzywione.Czyszczenie ołowiu..? Mi się podoba taki:)Pozdro.
imperorr Napisano 14 Marzec 2008 Napisano 14 Marzec 2008 3 zolnierze poszly za 30zeta wliczajac w to transport, 20zl nikt ci nie da, lepiej na zlom.
Pytanie
boryszielinski
Stary żołnierzyk na koniu, chyba ołowiany wykopany na Pomorzu Zachodnim (dawne tereny niemieckie). Proszę o jakiekolwiek informacje dotyczące przedmiotu.
Czym zlikwidować kamienny nalot?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.