Skocz do zawartości

robi się coraz niebezpieczniej

fiku

Rekomendowane odpowiedzi

Niech Pan Inspektor lepiej powie co się stało ze skarbem tzw. rązowym" ze Stąporkowa, bo jakoś o nim nic nie słychać ani widać (muzeum?, pewnie w N. Jorku)

Jeszcze jeden rodzynek prasowy.
http://www.echo-dnia.com.pl/kielce/region.htm#1
Pismacy już przechodzą samych siebie.

Uwaga! Niedługo do człowieka z wykrywaczem będą strzelać bez ostrzeżenia.

Sam jest trupożercą butterkeks jeden! Uzbrojeni! Dobre sobie - pytam w co!? Zardzewiały szkielet Lugera, czy saperkę!?

Inspektor Andrzej Przychodni apeluje do wszystkich osób, które zauważą tego typu grupy, szczególnie na terenach archeologicznych, o kontakt z wojewódzkim konserwatorem zabytków " ZABAWNE!! No bo wszyscy wiedzą gdzie się znajdują stanowiska archeo i z jakiego okresu.

Rafał Banaszek, pracownik wykopalisk
w Korytnicy, prezentuje wykrywacz metali, po
którym można łatwo rozpoznać eksploatatora." A ten skąd miał ten wykrywacz? To skoro on go ma to może też jest TRUPOŻERCĄ!

Ludzie ci mogą być niebezpieczni." Pewnie że tak, zwłaszcza po przeczytaniu takiego artykułu... Nie dawajcie już więcej takich postów bo mi pompka wysiądzie... PLEASE!!

Ot, sezon ogórkowy to piszą o czym się da.

No cóż, przez paru palantów mamy opinię taką, jak opisana w tym artykule. Tam samo jak za granicą się uważa, że każdy polak to pijak i złodziej"... :-(

Powiem krótko: ten kto napisał ten artykuł powinien mieć sprawę w sądzie za pomówienie lub coś w tym rodzaju /myślę, że jakiś paragraf by się znalazł na idiotę/ !!!!!! Albo skopać gryzipiórkowi tyłek, to może nauczyłby się odróżniać ludzi z zainteresowaniami od dresiarzy!!!!

I na koniec taka prośba do archeologów: odczepcie się od nas /przynajmniej od tych, którzy mają gdzieś wasze grodziska i inne stanowiska i nie wchodzą wam w drogę a takich jest WIĘKSZOŚĆ/.

Artykul napisal Przemysław CHECHELSKI... moze by przeslac redkacji tego pisma jakas riposte??
Skandal... przykro mi to stwierdzic ale krajowi dziennikarze coraz czesciej reprezentuja taka miernote ze az krew zalewa ze ktos im pozwala pisac...
w kraju cywilizowanym czekalby faceta sad i redakcje tez... o znieslawienie.
skandal...
pozdr
rk

hehe , A trzy artykuły dalej mamy coś o tytule Żeliwo to cenny łup, dlatego złodzieje odwiedzili starachowickie muzeum" .

A pozatym ten konserwator i autor artykułu urzywają bardzo ostrych słów , jakby się im nadepneło na odcisk . Tak na mój gust to taka reakcja jest typowa dla ludzi którym zabiera się coś z przed nosa , coś takiego na czym sami mogą zyskać . Nie sugeruje tutaj niczego , zwracam tylko uwage ...
A tak pozatym to nie wiem czy płakać , czy się śmiać . Szkoda tylko , że dla osób nie będących w temacie gazeta jest autorytem i według nich jest to prawda

może zmusić takiego jednego do przekopania głębokiego sygnału" na ubitej ziemi dla przykładu w taki upał jak ostanio bez kropli wody , to się reszta tych tzw. redaktorów ( tfu na psa urok) odczepi ... co ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie