Skocz do zawartości
  • 0

co to za lornetka?

Gość Czarek

Pytanie

www.allegro.pl/show_item.php?item=20482942 kupiłem całkiem tanio na allegro-w gen Andersa nie wierzę,ale co to za lornetka-używana w naszej armii?jest sygnowana-chyba nazwą producenta:R(?dosyć nieczytelna)AISME PARIS M G.z góry dzięki za pomoc:)

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Hihi-prawie 100 osób oglądało-a tylko 1 osoba do pomocy-wielkie dzięki J:)Ps.wychodzi na to że wszyscy znają się tylko na czołgach i karabinach,a z wyposażeniem już kiepściuńko;)))

TAK!!! Zdecydowanie należy każdy wątek zamykać!!! Np. pisząc: Ten wątek uważam za zamknięty" albo: Kto tu wejdzie ten syf".
Takie nie domknięte wątki tylko niepotrzebnie zawracają głowę, zmuszają do udzielenia pomocy - choć już od dawna nikt jej nie oczekuje... Kolega wiaderny ma rację! - Upływ czasu tu nie ma nic do rzeczy..

To jest taka sprzed pierwszej wojny. Gdzieś ktoś pisał o podobnej, że niemiecka wz. 1907
Pozdrawiam

Na usilne prośby:wątek uważam za zamknięty!!!:)....już wiem to była francuska 1szo wojenna używana w naszej armii-co do zdjątek-chętnie-ale nie mam cyfrówki-więc nie będzie:)Nie miałem pojęcia że ktoś wygrzebie go sprzed 3 mcy!fajnie że są twardziele którzy tak głęboko sięgają w historię forum:)

A każdy zamknięty wątek należy usuwać. Przeczytano, rozpoznano - to po co ma zajmować miejsce na serwerze...
Admin ostatnio tak ochoczo usuwa wątki, dlatego najlepiej będzie jak usunie również i ten.
:)
[ kto tu wejdzie ten syf ]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie