Gość Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 www.allegro.pl/show_item.php?item=20482942 kupiłem całkiem tanio na allegro-w gen Andersa nie wierzę,ale co to za lornetka-używana w naszej armii?jest sygnowana-chyba nazwą producenta:R(?dosyć nieczytelna)AISME PARIS M G.z góry dzięki za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wader Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 ale powinien autor napisac czy, juz wie i czy chce wiecej wiedziecpozatym jak nic nienapisal to watek nie jest zamkniety czyli autor dalej oczekuje odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 Hihi-prawie 100 osób oglądało-a tylko 1 osoba do pomocy-wielkie dzięki J:)Ps.wychodzi na to że wszyscy znają się tylko na czołgach i karabinach,a z wyposażeniem już kiepściuńko;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 TAK!!! Zdecydowanie należy każdy wątek zamykać!!! Np. pisząc: Ten wątek uważam za zamknięty" albo: Kto tu wejdzie ten syf". Takie nie domknięte wątki tylko niepotrzebnie zawracają głowę, zmuszają do udzielenia pomocy - choć już od dawna nikt jej nie oczekuje... Kolega wiaderny ma rację! - Upływ czasu tu nie ma nic do rzeczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 To jest taka sprzed pierwszej wojny. Gdzieś ktoś pisał o podobnej, że niemiecka wz. 1907Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Na usilne prośby:wątek uważam za zamknięty!!!:)....już wiem to była francuska 1szo wojenna używana w naszej armii-co do zdjątek-chętnie-ale nie mam cyfrówki-więc nie będzie:)Nie miałem pojęcia że ktoś wygrzebie go sprzed 3 mcy!fajnie że są twardziele którzy tak głęboko sięgają w historię forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wader Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 link nie dziala, wrzuc foto im lepsze tym lepiej ci pomoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 A każdy zamknięty wątek należy usuwać. Przeczytano, rozpoznano - to po co ma zajmować miejsce na serwerze...Admin ostatnio tak ochoczo usuwa wątki, dlatego najlepiej będzie jak usunie również i ten.:)[ kto tu wejdzie ten syf ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Link nie działa ,bo to w lutym było... :)bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.