Skocz do zawartości

Kupczaki czy Wojasy???

puchaś

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
kupczaków jest kilka rodzajów.
chłopaki od ASG je bardzo chwalą.
nie żebym reklamował, ale rozejżyj się dokładnie bo bez dobrych butów morale niskie.
pozdro!
Napisano
rozumiem, ale czy wojasy sprawdzą się w terenie??? tzn. czy wytrzymają tyle ile kupczaki bo słyszałem, że są trochę gorsze , ale przecież są wykonane w tej samej technologii.

Pozdrawiam
Napisano
ja mam buty wojas od roku i uważam że są rewelacyjne a skoro są identyczne jak wojas a tansze i to dużo więc wniosek jest prosty (chodze w nich dzień w dzień )
Napisano
popatrz na aledrogo i porównaj kupczak i wojas sa identyczne podeszwa wibram klejona ale u mnie cała i nie ściera sie jak w desantach dla mnie rewela i przystępna cena
Napisano
aha tylko klejona, a jest opcja żeby u szewca to zszyć i żeby woda sie nie lała do środka? Czy to jest jakiś super kosmiczny klej że po 2 latach(lub więcej) sie nie odklei, i dalej będzie trzymać?

Pozdrawiam
Napisano
Biegam w kupczaczkach już troszkę czasu . Bucik- całkiem wygodny,testowałem osobiście kilka par bucików (różnych firm) i jeżeli chodzi o komforcik,wagę,wytrzymałość itp itd to pierwsze miejsce zajmują Jungle ! .Kupczaczki zajmują 2 miejsce. No i co najważniejsze-latem to mogą być użytkowane w szafie :) .
Pozdrawiam .
Napisano
Słomek, ta membrana to pic na wodę. Aby pracowała musisz mieć specjalne skarpety a poza tym, gore tez ma swoje granice oddychalności. Jesienią czy zima-nie ma wyboru, to najlepsze wyjście. W lato jednak, to możesz pływać w tych butach po intensywniejszym marszu. Zresztą gtx w butach żyje z reguły do roku-później masz już tylko zajechane wspomnienie.
Nosze Combat'y II Kupczaka i wiem co piszę. Nie zmienia to faktu, że sa to fajne buciki (choć trochę ważą) ale ze wskazaniem na użytkowanie wojskowe. Dla cywila w plener, lepsze będa buty stricte turystyczne.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie