Skocz do zawartości

okolice Poznania vol. 6

Sv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
PG dziękuję mam się dobrze :) Kanarek robi robotę wyśmienicie :).Tylko ,że ostatnio przez dłuższy czas nie byłem sprzężony z netem a i przede wszystkim świętowanie odzyskania wolnego stanu nie pozwalały na większe poświecenie się skakaniu z piszczałką.Na marginesie dodam ,że w ciągu 4 dni z jednego poletka wyszło mi coś koło 30 monetek :) Modlińskie pola sypnęły się guzikami i innym dobrem" .To co będę mógł wrzucę na foto a tego co nie ...to sami wiecie rozumiecie :P

Kurcze, u mnie z czasem kiepsko, że nawet nie mam kiedy popatrzeć co się dzieje w necie...
Los sprzedawcy jest ciężki.
fakker - daj znać kiedy zlądujesz w Poz. to wyskoczymy na jakieś pole, a na tą okazję naciągnę czarny berecik na głowę ( dawno go nie wkładałem ) :)

http://images32.fotosik.pl/338/c24931b231e18508.jpg[/img][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][img]http://images25.fotosik.pl/261/e0541425e06c96e3.jpg[/img][/URL]

U mnie ze znajdkami cienizna i trzeba starocie odgrzewać.
Jutro polecę prać Brandenburów", więc do worka wpadną jakieś fenole.

Sv

• 2 weeks later...
Nie do łodzi a do łasku :) a tak na marginesie to jeszcze do 6 jestem na urlopie i mam to w poważaniu :) z reszta wyjazd do łasku mi nie grozi .Dziś wróciłem z Modlina i jestem zdecydowanie negatywnie nastawiony do wszelkiego zbieractwa tudzież poszukiwań.Po prostu to co zobaczyłem spowodowało tzw żądzę krwi.Może wyrażę to w jakimś poście na głównym....
Generalnie cieniutko na polach w Modlinie,na moich poznańskich poletkach zdecydowanie więcej tego wychodzi.

Ciężka sprawa - prawie wszystkie pola znów zasiane ale widać u nas nie jest aż tak źle skoro po drodze widziałem jakiegoś Kolegę z proximą na blachach " ze Słupska :)
U mnie parę borysi, hitlerowskie cynki, grosik II RP, medalik i kawałek mosiężnego psa.
Sv

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie