TomekSz Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 Proszę o zamieszczanie informacji i zdjęć na w/w temat.Regulaminy, producenci, zastosowanie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekSz Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 Wg. opisu granica polsko-niemiecka sierpień 1939.Ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekSz Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekSz Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 czesko słowackie http://odkrywca-online.pl/potykacze-kozly-hiszpanskie-czyli-umocnienia-,601069.html#601069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekSz Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 Nie dodałem że chodzi o Wojsko Polskie, ale myślałem że tytuł forum wszystko wyjaśnia.W tytule forum nie ma ani słowa na temat arodowości" fortyfikacji,bunkrów i podziemi,więc pytanie może dotyczyć wszystkich państw, ale przychylam się do intencji autora postu: zamieszczajmy tylko polskie przeszkody-GrzebiuszkaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Grzebiuszka 20:29 06-08-2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 wiem, dlatego napisałem to - co napisałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekSz Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 Ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekSz Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekSz Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 Ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekSz Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 W mojej okolicy jest poniemiecki rów przeciwczołgowy, w niektórych miejscach gdzie przecina go droga są pozostałości betonowych zapór które miały przegradzać drogę. Rów w niektórych miejscach sprawia wrażenie nieukończonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Oto pozostałość po jednej z zapór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Ta sama zapora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Druga zapora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 J.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Rów przeciwczołgowy znajdujący się z jednej ze stron tej zapory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Fragment tej samej zapory znajdujący się po drugiej stronie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Trzecia zapora. Za zaporą znajduje się rów przeciwczołgowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 J.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekSz Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 obos74" to jest dział o WP do 1939 r.Ale to moja wina bo zamieściłem zły tytuł.Powinien brzmieć Polskie przeszkody i zapory przeciwpancerne do 1939 roku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Pozostałości czwartej zapory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 No tak, sory! W zasadzie to powinienem sam to stwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekSz Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi