Trooper85 Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Czy ktoś może nabył lub czytał tę książkę? Warto wydać na nią 25zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Miałem kupić. Moim zdaniem warto dać te 25 zł , gdyz na mnie zrobiła dobre wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 na all 19zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 dochodzi przesyłka + wpłata na konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal-Kato Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Witam.Przeglądałem ją wczoraj w księgarni. Wygląda zachęcająco. Warto kupić choćby ze wzgledu na zdjęcia.Zwróciłem uwagę na opisy pod fotkami i wygladają na rzetelne, czyli nie takie łyskotliwe" jak w Pikujacych Orlach", gdzie zdjęcie na ktorym skoczek wyskakuje z Ju i przytrzymuje dłońmi helm na głowie nosi opis: Skoczek ochrania rękami głowe przed zderzeniem ze statecznikiem samolotu " :-) - czy coś w tym rodzaju. Na temat tereści nie moge sie wypowiedzieć przed przeczytaniem:-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.