Słuszny Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Ot,trafiła sie taka blaszka.W zasadzie dwie blaszki łaczone jak szufladka.Na pierwsze skojarzenie,jak nieśmiertelnik austro-węgierski ale chyba jednak nie.Czy moze ktos pomóc w zidentyfikowaniu tego cóś" ????
Słuszny Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Ot,trafiła sie taka blaszka.W zasadzie dwie blaszki łaczone jak szufladka.Na pierwsze skojarzenie,jak nieśmiertelnik austro-węgierski ale chyba jednak nie.Czy moze ktos pomóc w zidentyfikowaniu tego cóś" ????
AK77 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jak dla mnie to dobrze kojarzysz. Niesmiertelnik austro-wegierski.Pzdr
Widd39 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Skoro rozsuwany, to polski znak tożsamości wz.20.http://www.iirp.prv.pl/piechota/niesmiertelniki/wz20/departament_piechoty_niesmiertelniki_20.htmlPozdrawiam.
Słuszny Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Tylko ze ten nieśmiertelnik,jak mi sie wydaje,nie jest rozkładany jak austrowęgierski,ale rozsuwany,dwuczęsciowy.
Widd39 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Hehe, znów w tym samym momencie dodaje z kimś post dzisiaj :)
Słuszny Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Nie wiem czy przyznawać sie do tego że.....,spacerowałem sobie z pieskiem po polach i ugorach,i tak trafiały sie monetki,nawet boratynki,guziki,standardowo tubki po wszelkiego rodzaju masciach,sztućce i takie tam.Ale na tych okolicach WP to bym sie nie spodziewał,prędzej kosmitów :)Więc o tyle jest to ciekawe.
Widd39 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A mogę zapytać jakie okolice tak geograficznie? Ja nie kopie, ale mówisz, że dziwne miejsca? Nieźmiertelnik bardzo charakterystyczny. A nie było w środku kartki? oraz czy nie ma w środku nić wybitego?
Question
Słuszny
Ot,trafiła sie taka blaszka.W zasadzie dwie blaszki łaczone jak szufladka.Na pierwsze skojarzenie,jak nieśmiertelnik austro-węgierski ale chyba jednak nie.Czy moze ktos pomóc w zidentyfikowaniu tego cóś" ????
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.