Radek1980 Napisano 1 Luty 2004 Autor Share Napisano 1 Luty 2004 Podczas jednego z niedzielnych spacerów mój kolega wykopał blaszke na której wybite jest.ST.KP.IG.R.1077 50Czy mógłby ktoś udzielić mi informacji co to za kompania i gdzie stacjonowała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek1980 Napisano 1 Luty 2004 Autor Share Napisano 1 Luty 2004 Podczas jednego z niedzielnych spacerów mój kolega wykopał blaszke na której wybite jest.ST.KP.IG.R.1077 50Czy mógłby ktoś udzielić mi informacji co to za kompania i gdzie stacjonowała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Kompania kadrowa 1077. Pułku Grenadierów ze składu 542. Dywizji Grenadierów Ludowych, która brała udział w walkach o Gdańsk.pozdr,M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Radek1980
ST.KP.IG.R.1077
50
Czy mógłby ktoś udzielić mi informacji co to za kompania i gdzie stacjonowała?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.