elpas Napisano 31 Styczeń 2004 Autor Napisano 31 Styczeń 2004 Witam, mam w posiadaniu stary kalendarz z 1940 roku (niemiecki) i w nim są ładnie opisane wszelkie stopnie (pagony) formacji wojskowych w tym hitler jugend ... i inne... są też jakieś odznaczenia, zdjęcia, rysunki... są czarno białe i kolorowe, jest także umundurowanie formacji wojskowych ale to już niebyt dokładne moim zdaniem ale do poglądu wystarczy ... dla chętnych mogę poskanować i podesłać na maila takie informacje lub umieścić na forum. Pozdrawaiam - elpas
MK Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 Nie pogardziłbym takim ajerem".Gdybyś umieścił na forum byłoby ogólnodostępne ale są niestety te cholerne wymiary i waga" zdjęcia...Jak co jestem zainteresowany, jakoś bym się próbował odwdzięczyć :)Pozdrawiamja - MK
Grzebiuszka Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 Wyślij do Bociana z prośbą o umieszczenie w galerii,niech wszyscy się nacieszą ich widokiem :)Grzebiuszka
elpas Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 Hmmm, w zasadzie racja - to do kogo? Do Bociana? Nie wiem jeszcze Kto tu jest Kim :) Ok, wobec tego napiszę podanie na formacie A4 :))) Pozdrawiam! ElpasW sumie byłoby tego 25 skanów... jest tego trochę, Kriegsmarine, Luftwaffe, Heer, SS... i inne :)
elpas Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 No cyba, że zrobię szybko prostą stronkę ze skanami tego... i podeślę linka do strony... niegłupie... Co Wy na to?
Bocian Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 Wyślij na bocian@odkrywca-online.com zrobię z tego galerie lub całkiem osobny dzialik oczywiście z zaznaczeniem dzięki komu powstał :)
elpas Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 Dobra jest! Robię skany w dużych formatach, bo czcionkę niemiasz dali maleńką i w dodatku gotyk :)Będzie chyba 25 skanów...podeślę jak najszybciej... elpas
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.