Saper93 Napisano 24 Luty 2008 Autor Share Napisano 24 Luty 2008 Witam!Chciałbym aby te wakacje były bardziej o moim hobby. Wiecie, militarka, wykopki, survival (czy jak to sie tam pisze;). Jak narazie znalazłem to :http://poland.as/pl/Obozy_i_kolonie/Obozy_Przygody/1078,3106,5,1,0,0-obozy_przygody_w_Gorach_Sowich_13-18_lat.html\\Jesli ktos znalazł jesczze cos to bardzo prosiłbym o link. Pozdrawiam!P.S. Może ktoś sie ze mna na takie cos wybierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curunir Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 Link nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 24 Luty 2008 Autor Share Napisano 24 Luty 2008 Sorki:http://poland.as/pl/Obozy_i_kolonie/Obozy_Przygody/1078,3106,5,1,0,0-obozy_przygody_w_Gorach_Sowich_13-18_lat.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curunir Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 Kupę lat temu jeździliśmy z ZHP często w Góry Sowie. Ogólnie niezbyt wymagające acz malownicze. Ładne skałki, ciekawa przyroda... Program również wygląda interesująco choć z tego co pamiętam my płaciliśmy o WIELE mniej - za tą cenę mógłbyś jechać za granicę w ciekawe miejsca.Ogólnie jeśli cena to nie przeszkoda to czemu nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 25 Luty 2008 Autor Share Napisano 25 Luty 2008 No cena do małych nie należy ;/ Wiem ze fajnie itp. Ale 1400+ od 40-140 w zależności od miasta. I to sa jeszcze 10 dni. Koszt przecietny, np hiszpania na 14 dni-1500zł, bez kosztów typu dyskoteka itp. Rozumiem że tam zarabiają o wiele wiecej, ale wstep na balety (dyskoteke dawniej:) 15 ojro :/ A jak patrzałem na jakies oferty z mojego miasta to bez kosztów dodatkowych nie znalazłem;/ ale ze spokojem ok 1850 i wyżej;/ Dla tego własnie pytam sie o jakieś tansze oferty. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Jak na moje oko to za drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curunir Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Dlatego właśnie proponuje ZHP bądź ZHR - wyjazdy zwykle bardzo tanie, interesujące i w militarnych klimatach. Choć to wspomnienia sprzed ok 10 lat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 25 Luty 2008 Autor Share Napisano 25 Luty 2008 Teraz (przynajmniej u mnie) jest inaczej. Wszyscy traktuja to jako pół darmowe obozy. To już nie ma nic wspólnego z harcerstwem. I jeszcze jedno, spotkałem jedną dróżyne która najwyżej łaziła po bunkrach.Jest po prostu za mało osób interesujacych sie wykrywkami. jak zauwżyłem to sa 2 rodzaje druzyn: 1- sa w niej jeszcze dzieciaki, nierozgarniete, druh jesli sam sie nie boi to boi sie o dziciaki.2- jak wyżej wspomniałem, traktowanie tego jako tanie wycieczki. Nie potrafia sie zachować. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Obóz z wykrywarką :D tydzień tylko 2tys gwarantujemy wspaniałe znaleziska !!!obóz odbędzie się na przełomie lipca i sierpnia gdyż wczoraj zakopywłem fanty zakupione na all :D (głównie klamry i odznaczenia niemieckie któych wartość wynosi od14 do 20zł no ale w ziemi nabiorą wartości odpowiedniej!!!)i tu koń się uśmiał pozdrawiam Kurt ps.taki mały żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Przekonają się, że to sprytne urządzenie jest w stanie wskazać czy np. nieznany obiekt zakopany pod ziemią jest ze złota czy z innego metalu!to mi sie najbardziej podobalo sprytne urzadzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Jak czytam rodzaju tego?Kto bierze za to kasę.Wszedł do piekieł ,po drodze mu było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 W sumie chetnie wybralbym sie na taki obozik-ale tylko dla poszukiwaczy-czyli ciagle z wykrywka-teren :) Najlepiej taki objazdowy w kilka waznieszych miesc kampani 39 :) Czy takie cos wogole jest zgodne z prawem i organizowane ? :)Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Ps ; Saper czyzby moj rocznik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 Hmm...ja bym zaproponował taki prywatny obozik koszty są bardzo małe ;)Może być z wędrówką lub bez ;)Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 22 Listopad 2009 Share Napisano 22 Listopad 2009 maku955 Pomzs super tzlko co z legalnoscia takiego obozu mysle ze wieksza grupa z piszczalkami mogla by miec problemy z nasza wlada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.