Hitboy64 Napisano 20 Luty 2008 Autor Napisano 20 Luty 2008 Witam, jestem ciekaw czy mamy na forum osoby zajmujące się strzelectwem pneumatycznym :D
stedke Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 ja trenowalem przez 7,5 roku SP w jednym z najlepszych klubow w polsce gwardii" klub ten wychowal wielu olimpijczykow zlotych medalistow itp.trenowalem pistolet w formie Ppn40 potem 60. PSP30+30 nastepnie PD.Pozdrawiam
k-szela Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 Ja trenowałem ok. 6-7 lat strzelectwo jako młodzik w kategori kpn-40 nawet byłem dwukrotnie mistrzem woj. opolskiego między klubami LOK i raz drugim wice-mistrzem wśród wszystkich klóbów opolszczyzny. Bardzo brakuje mi tego sportu, myślałem nawet o wstąpieniu w szeregi Śląska Wrocław.
Cyrograf15 Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 Strzelectwo sportowe to nie tylko pneumatyki. Dodatkowo wiatrowcy z uwagi na zniesienie pozwoleń (do 17J)to coraz częściej strzelcy rekreacyjni, nie sportowi. Sam strzelam sportowo ale z palnej kulowej, wszelkiej maści. Witrówke w prawdzie mam, stary Łuczni ale nie mam dla niej niestety czasu :(Wojtek
k-szela Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 Z kuli też trenowałem , ale mniej, też karabinek, pistolet tylko dla zabawy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.