Hitboy64 Napisano 20 Luty 2008 Autor Share Napisano 20 Luty 2008 Witam, jestem ciekaw czy mamy na forum osoby zajmujące się strzelectwem pneumatycznym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 ja trenowalem przez 7,5 roku SP w jednym z najlepszych klubow w polsce gwardii" klub ten wychowal wielu olimpijczykow zlotych medalistow itp.trenowalem pistolet w formie Ppn40 potem 60. PSP30+30 nastepnie PD.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Ja trenowałem ok. 6-7 lat strzelectwo jako młodzik w kategori kpn-40 nawet byłem dwukrotnie mistrzem woj. opolskiego między klubami LOK i raz drugim wice-mistrzem wśród wszystkich klóbów opolszczyzny. Bardzo brakuje mi tego sportu, myślałem nawet o wstąpieniu w szeregi Śląska Wrocław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Strzelectwo sportowe to nie tylko pneumatyki. Dodatkowo wiatrowcy z uwagi na zniesienie pozwoleń (do 17J)to coraz częściej strzelcy rekreacyjni, nie sportowi. Sam strzelam sportowo ale z palnej kulowej, wszelkiej maści. Witrówke w prawdzie mam, stary Łuczni ale nie mam dla niej niestety czasu :(Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Z kuli też trenowałem , ale mniej, też karabinek, pistolet tylko dla zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.