krystian-szabla Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 wszystko bylo juz zaplanowane , piatek godzina 7.45 jestem u kumpla pakujemy sie i wyruszamy ,o 9.00 jestesmy w miejscowosci N. i tam spotykamy sie z moim kolega ktory mial nam pokazac miejscowki :D Byl to dawno oczekiwany przez nas wypad :D niestety piatkowy poranek przywital nas sniegiem i mrozikiem ... kumpel prstwierdzil ze kolo 9 pojedzie sie gdzies blisko . no i wyruszylismy w poszukiwaniu dobrej miejscowki . wpierw zajechalismy na skraj lasu gdzie kiedys kumplowi wyskoczyla jakas obla zelazna rzecz... niestety grunt byl tak przesiakniety woda ze nie mogl tego wyciagnac , dojechalismy na miejsce ,teren zapowiadal sie ciekawie : stara chalupa naprzeciw las i 2 drzewa a miedzy nimi lekki dolek i owa rzecz siedzaca w nim . po jej ksztalcie sadzilismy ze to banka . wzielismy sprzecicho i z zapalem ruszylismy , na miejscu po 3 ruchach lopat nasze checi nagle ulecialy gdyz dolek zapelnil sie szybko woda i w dodatku z pobliskiego domu zaczal sie nam przygladac starszy pan . Chwilowa narada i stwierdzilismy ze idziemy do faceta pogadac . pan byl bardzo mily , nauczal nas gdzie szukac skarbow ;) zaproponowal prace przy melioracji rowow .. wkoncu powiedzial ze tam gdzie kopalismy jest rura odwadniajaca pola ... zrezygnowani ruszylismy w poszukiwaniu kolejnego miejsca wartego lazenia . Kumplowi zaswitalo pewne miejsce dosc zreszta ciekawe . Gdy dojechalismy, miejsce wydawalo sie obiecujace ; stary kosciol i skarpa na ktorej kiedys staly domy a obecnie zostaly podmorowki z piaskowca , po chwili odkrylismy ze nie jestesmy tu pierwsi :( w ziemi pod murkiem oporowym ziala wielka ,gleboka prostokatna dziura... niedalek oniej kolejna ... szlak by to trafil ... postanowilismy przeszukac stroma skarpe z nadzieja ze nikt tam nie lazil , nastawilismy sie na cywilne fanciki :) ja poszedlem prawie na sam szczy skarpy kolega szukal w polowie , nagle wola mnie i pokazuje z truimfem piekny wieniec wh , za chwile ma juz kolejny , wtedy ja wyciagam swoj pierwszy poem nastepny , w pewnej chwili lapie piekny sygnal , kopie z mysla o kolejnej ,,kapuscie'' i nagle wypada z ziemi ona ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 kumpel az wybaluszyl oczy , chwile potem razem przeszukiwalismy miejsce jej znalezienia , wyskoczyla nastepna tym razem koledze , wiencow tez nam przybylo , po dluzszej chwili przestal ograc cokolwiek wiec zaczelism yzataczac coraz wieksze kregi , m iwyskoczyla tylko jakas srebrna monetka , chwilowa narada i stwierdzilismy ze idziemy po skarpie a potem skrecam ydoi pobliskiego lasu , szlism y szlismy i nic :( pomyslelism yze moze warto wrocic jeszcze w poprzednie miejsce , i tak zrobilismy tylko idac szczytem skarpy i nagle krzyknelem mam ! za chwile kolega troche nizej niz ja rowniez trzymal to w reku , moment potem zaczelo sie powtarzac jedno slowo ; mam ! najwiecej teg olezalo pod mala skalka , wiec intensywnie rylismy teren , gdy przestawalo grac zsypywalismy troche kamieni i ziemi i na nowo wykrywacz wydawal radosny pisk ! po jakiejs ponad godzinie wycienczeni powedrowalismy do auta i pojechalismy wkurzyc znajomych swoimi znaleziskami. I tak dzieki pogodzie natrzaskalismy( kumpel 2 razy wiecej niz ja ) ciekawych fantow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 ale jakich fantów ?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 moje i kolegi fanty z pierwszego miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Ładne orzełki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 troche jakosc do kitu ale niestety teraz tylko aparatem w telefonie moge fotografowac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 piękne trafienie granulacie pozazdroscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 ptaszki ktore nie odlaecialy na poludnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandurka1945 Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 nooooooooo!!!!!!!!! szacunek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 na jakich wykrywkach chodzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 ja na ace 150 wtedy latalem a kumpel na adx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Krystian gratuluje. Jeszcze nie tak dawno narzekałeś na niefart a tu takie ptaszyska! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 17 Luty 2008 Autor Share Napisano 17 Luty 2008 dziekuje :) potem dodam fotki fantow z dzis , znow w tym samym miejscu bylismy i chyba jeszcze nie raz tam wrocimy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 18 Luty 2008 Autor Share Napisano 18 Luty 2008 a oto moje odznaki z wczoraj , dla porownania 1 gr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 potrzebuje jednego orełka luftwaffe jakby był do wyzbycia proszę o kontakt offczarek7@wp.pl ps.gratuluję fajniutkie trafienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 21 Luty 2008 Autor Share Napisano 21 Luty 2008 wlasnei powrcilem z wykopkow.znow to samo miejsce , i znow nas zadziwilo , potem dodam fotki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Jaki rejon Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 21 Luty 2008 Autor Share Napisano 21 Luty 2008 dolny slask :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Wzorowa miejscówa!! Gratki!! Zielenieje z zazdrości:)Daj nacieszyć oczy, zrób lepsze fotki fancików.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 21 Luty 2008 Autor Share Napisano 21 Luty 2008 postaram sie dac lepsze fotki :) dzisiejsze wykopki juz leza w oliwce i niedlugo dam wstepne fotki :) miejscowa jest swietna bo co wypad zaskakuje nas fantami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Krystian czy ja dobrze kojarze , że ty śmigasz w okolicy Kłodzka (i takie fanty u nas ????). Moze ta miejscowość na N to N.Ruda ? Odkupuję tę miejscówkę dawaj cenę.Pozdrawiam Zabor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 23 Luty 2008 Autor Share Napisano 23 Luty 2008 oj to nie nowa ruda :P pudlo jak cholera:P ale owszem latam niedaleko Kłodzka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 Gratulacje!Piękne miejsce,super fanty!Zazdroszczę...pozdrowienia z Gdańska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 23 Luty 2008 Autor Share Napisano 23 Luty 2008 a dziekuje bardzo wzajemnie pozdrawiam :) mam kilku znajomych w gdansku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 ta jasne ze nie nowa ruda... hehe :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.