andypandy Napisano 11 Luty 2008 Autor Share Napisano 11 Luty 2008 2 i 8 lutego nie puszczono programu Było nie mineło na TVP Info. Co można w tej sytuacji zrobic? Może zacząć wysyłac maile na adres TVP żeby ten abonamentowiec" zaczął szanować swoich widzów! Co o tym myślicie Drodzy Forumowicze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 żebyś poszukał wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andypandy Napisano 11 Luty 2008 Autor Share Napisano 11 Luty 2008 Wyszukiwarkę mam i co z tego? Napisałem wczoraj do iTVP i mi bardzo ładnie odpisali: Nie zawsze możemy umieścić na naszych stronach programy, które chcieliby zobaczyć użytkownicy. Wiąże się to z koniecznością pozyskania praw autorskich i licencyjnych - na eksploatację w internecie - oraz możliwościami technologicznymi." iTVP tyle a TVP Info pewnie znou nie puści programu. Chodzi o skomasowaną akcje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 http://www.odkrywca.pl/program-bylo-nie-minelo,333170.html#333170 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.