jakosin Napisano 9 Luty 2008 Autor Napisano 9 Luty 2008 Witam.Blaszka ma 6cm dł. i 3 cm szer.Jest niklowana.Czy ktoś znalazł coś podobnego?
pomsee Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 Nie jest to przedmiot w jakikolwiek sposób związny z epoką napoleońska. Nie chodzi nawet o wzornictwo ale jak to napisał Martian ten nikiel.Mi to przypomina zasłonkę od dziurki na klucz.
Menzo Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 Na jakiej podstawie uwazasz jakosin ze jest Napoleońska??? Nie wszystko( to co pozornie wygląda na przedmiot z epoki) co znajdujemy na polach bitewnych napoleona ma z nim jakiś związek. Na moje to jakiś bajer odpustowy:) a w tym okręgu była naklejka++Pozdrawiam++
jakosin Napisano 9 Luty 2008 Autor Napisano 9 Luty 2008 Intrygujący jest krztałt; armata odchodzące promienie.Jeśli bajer odpustowy to pewnie jest tego masa.Czekam na fotki albo linki takich ajerów"
Menzo Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 jakosin, + " za wyobraznie ale ja tam nie widze armaty:). Ten owal przypomina poniekąd armate ale tez jak dla mnie yo pałke do bejsbola lub korzeń (marchewka). Koledzy MOCNI w Napoleonce sie wypowiedzą..++Pozdrawiam++
martian. Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 A mnie to przypomina maczugę i nie wnioskuję o pochodzeniu z epoki kamienia łupanego. Jeszcze ten nikiel.
Pytanie
jakosin
Witam.
Blaszka ma 6cm dł. i 3 cm szer.
Jest niklowana.
Czy ktoś znalazł coś podobnego?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.