czutor Napisano 8 Luty 2008 Autor Share Napisano 8 Luty 2008 WitamChciałem sie dowiedziec czy jest mozliwosc konserwacji takiego kompasu, doprowadzic go do lepszego stanu?Wiem tylko ze to jest kompas a z ktorego roku pochodzi i z jakiego panstwa to nie wiem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czutor Napisano 8 Luty 2008 Autor Share Napisano 8 Luty 2008 WitamChciałem sie dowiedziec czy jest mozliwosc konserwacji takiego kompasu, doprowadzic go do lepszego stanu?Wiem tylko ze to jest kompas a z ktorego roku pochodzi i z jakiego panstwa to nie wiem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 nie ,nie ,nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czutor Napisano 8 Luty 2008 Autor Share Napisano 8 Luty 2008 A moze zegarmistrz zna sie na tym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 A sam go nie możesz rozłożyć i wyczyścić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czutor Napisano 8 Luty 2008 Autor Share Napisano 8 Luty 2008 Nie mam zielonego pojecia a nieche go zepsuc wiecej.Moze fosol cos pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 już widzę ,że lepiej nic nie rób. Wsadź do oliwki z oliwek i niech się moczy to mu nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammo-master Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 tylko nie fosol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Jak to nic o nim nie wiesz, przecież dałeś go na identyfikację i...:)))http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=592399#592399Pozdrawiam.PSSorki za off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.