stangret Napisano 7 Luty 2008 Autor Napisano 7 Luty 2008 Panowie i fachowcy. Mam zamiar kupic w koncu dobry sprzet w cenie do 4000 tys. W tej granicy znajduje sie w/w.Cel - glownie militarka, ale drobnica tez moze byc.Czy GTI jest naprawde wart takich pieniedzy, pomimo mozliwosci zamontowania ramy, co jest bez watpienia duzym atutem, a moze to zwykla strata pieniedzy.Wszedzie zachwalany jest jako sprzet z najwyzszej polki, ale czy to prawda.pozdrawiamstangret
terenowiec69 Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Na opinie i porady nie licz na 100%.Najlepiej zadzwoń do vikinga i porozmawiaj o tym sprzęcie.Dobrze byłoby sie zapoznać z wykrywaczem na żywo,moze którys z kolegów ma,i dał by ci do wybróbowania w terenie.Do militarki to raczej z trybem statycznym,zalety to błęboka penetracja,dokładne namierzanie.Czy to bedzie twój pierwszy wykrywacz?Może warto sie zastanowić i kupić coś tańszego w okolicach 2tyś.Ramy do niego nie zamontujesz,co najwyżej cewki two-box.
sloneczny Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Nie potrzeba wydawać 4 tyś, aby kupić bardzo dobry sprzęt na militarkę i trochę koloru.
fido Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Jeśli mówisz o GTI to chyba podjełeś juz decyzjęNikt nie powie ci bezposrednio ,że jest to super sprzętty bardziej potrzebujesz psychologa żeby utwierdził ciew słusznej decyzji.Tyle napisano już o GTI ,że może warto spróbować a jak się nie uda to odsprzedać .W końcu każde hobby kosztuje .
krysteks Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Zobacz to wyjaśnienie kolegi praktyka: http://www.odkrywca.pl/wyjasnijcie-mi-roznice-jakosc-do-ceny,590067.html#590067
stangret Napisano 8 Luty 2008 Autor Napisano 8 Luty 2008 Chyba rzeczywiscie potrzebuje psychologa, a najlepiej z wiedza absolutna o wykrywaczach. Prawda jest ze jak czlowiek sobie cos zakoduje, to trudno go nawrocic.Pytam, bo chce kupic cos naprawde fajnego i wygodnego. Niestety stajemy sie coraz bardziej leniwi, wiec ciagle dostrajanie, krecenie, podnoszenie, opuszczanie itd. staje sie denerwujace. Chce cos extra, czym bede sie mogl naprawde cieszyc.pozdrawiamstangret
oskar-markiewicz Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Gti 2500 jest dosc solidny w wykonaniu i nie zgadzam sie z opinia z powyzszego linku. Jest troche ciezki(ciezszy od xlt) i prosty w obsludze ale nie dla mnie, moze dlatego ze to moja pierwsza wykrywka, pomalu zaczynam ja rozumiec. Raz na jakis czas potrafi sie zawiesic (wystarczy go ponownie uruchomic i wszystko powraca do normy) Ogolnie bardzo fajny sprzet! ;)
armand Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Może podacie zasięg maksymalny np. na samochód, sprzedawca oficjalny nie podaje zasięgów. Zasięg maksymalny jest ważnym wskaźnikiem decydującym o sukcesie w poszukiwaniu militarki.
oskar-markiewicz Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 http://free.polbox.pl/d/dark/testy.htm#GTI25
Tomasz# Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 witam jestem posiadaczem gti 2500 ponad 2 lata i powiem tak nic mi nie uleciało ani rozkręciło się nawet pęknięć nie mam pęknięć na cewce do której nie posiadam osłony mówię o cewce 9,5,posiadam też cewkę 12,5"na pewno jest to jedna z najbardziej stabilnych wykrywek nie tak jak minelaby,jeżeli chodzi o zasięg to hełm niemiecki spokojnie ciągnie z 1,2m test w powietrzu no i ramę można podłączyć z której jestem bardzo zadowolony po za tym jest to bardzo przyjazny sprzęt, co do wagi to xlt też waży około 2,4 kg i ma cięższą cewkę od gareta.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.