Skocz do zawartości

FOTO co to???

Grzebiuszka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Całkie możliwe, że to elementy kilki pojazdów. Ale napisałem tylko o tych, które rozpoznałem. Tego koła prawie u mnie nie widać ;-)

Pzdr,

jotes
Napisano
Literówka, chodziło mi o panzer 4 (ogniwa) nie 3, ale jednak 4 odpada - inne koła. Czyli coś na Pz 3.
U mnie też to koło było ledwo widać, zapisałem na HDD i powiększyłem, chyba od 251.
No i pytanie, w jakim rejonie to trafienie?
Napisano
jedno chcę wiedzieć!
gdzie do jasnej niepodległej 24 stycznia 2004 roku w Polsce nie ma śniegu i zimy z całym majdenem konsekwencji płynących z faktu zmiany pory roku? ludzie ja chcę kopać! szukać! a tu gość zasuwa info że idzie do lasu z saperką i ryje do pozycji strzeleckiej stojącej jakby to był k..... lipiec!
Napisano

10.Nie potrafię wkleić tych zdjęć tak ,żeby były większe i nie pikslowały",dlatego filatelistyczne.Mam jeszcze kilka ,ale to są najciekawsze.Dzięki za już ,proszę o więcej informacji. Aby nic nie sugerować ,przedstawiam na razie same zdjecia ,bez dodatkowych informacji,ale obiecuję ,że później napiszę co i jak.Grzebiuszka

Napisano
Ja tysz mysle ze to Stug,a reszte dziala tez macie?bo widze na fotach ze nie wytrzymala napiecia i poooszla;)

Pzdr.
sten
Napisano
Czolgiem

Znalezliscie niezle cacko moje podejzenia jak wiekszosci to pzk IV w wersji F to jedna z ostanich serii tego czolgu ale nie wykluczone ze moze to byc stug bo milaly te samo podwozie moj dylemat jest z tad ze na zdjeciach za duzo nie widac.

Czolgiem :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie