lukasz5 Napisano 4 Luty 2008 Autor Napisano 4 Luty 2008 Witam jak coś wyciągne ciekawego to będę tutaj umieszczał foto. Ostatnio byliśmy grupką 7-osobową w lesie w Tenczynku, znaleźliśmy mase odłamków i parę łusek- nic wartościowego. Natomiast mi udało się wtedy wyciągnąć piękny fancik oto on w stanie jaki wyszedł z ziemi.
capitan2 Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 To pochwa jakiś kordelas w tym siedział wg. mnie, mam podobny te listki wskazują na to, że to coś związane z klimatami polowań itd. piękny fancik ;]
lukasz5 Napisano 5 Luty 2008 Autor Napisano 5 Luty 2008 poszperaj troche po necie to pochwa LUFTWAFFE. A liście dębu to niemcy stosowali prawie na każdej broni paradnej :)
01dalton Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 to pochwa do do kordzika luftwaffe . Niestety niekompletna - brak obu ryfek . pozdr.
lukasz5 Napisano 5 Luty 2008 Autor Napisano 5 Luty 2008 czy pochwa Luftwaffe mod. II z taką ilością oryginalnego chromu w ówczesnych czasach jest rzadkością? I jak kształtują się ceny takich egzemplarzy?
fanatyk6 Napisano 7 Luty 2008 Napisano 7 Luty 2008 ładne trafienie. http://www.germanmilitaria.com/Luftwaffe/photos/L11855.htmlA cene najlepiej sprawdzic na allegro albo ebay.Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.