8total4 Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Po nocy pełnej dziwnych snów, postanowiłem rano wyruszyc na miejsce, w którym w zasadzie nic już 'nie powinno wyjśc'. Wyruszyłem własciwie w celu wyczucia nowego sprzetu, jak wiemy początki są trudne..Okazało się że dzisiaj fatum ustąpiło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 mało tego, idąc po własnych śladach, trafiłem długo oczekiwaną przyjaciółkę (moja pierwsza) :)Dwa razy przecieralem oczy ze zdumienia, okazało się że Ziemia zrobiła mi bardzo sympatyczny prezent na zblizające się urodziny..Pozdrawiam i życzę wszystkim wielu owocnych wypadów!Dawid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Na GG zawracasz mi gitare jakimiś duperelami, ale o tej czarnuli" nie wspomniałes :) GRATULUJE !!!! ZAJEBIASZCZA!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 dzis rano postanowiła mnie wesprzec :)to na tej miejscowce o ktorej Ci mowilem.wpadnij kiedys do Czewy to cos sie wykombinuje.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 14 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2008 No to mnie Dawid zaskoczyłeś Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 kosztowało mnie to około 5 godzin hasania w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 to właśnie dziabnąłem w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 magazynki od stg rarytasik 5 centów pod ziemią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 co tam za orzelek puszcza oko ? ;>LWP ?pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 no niestety tym razem orzełek LWP wcześniej był Hallerowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2008 dzisiaj mimo gipsu udalo mi sie skoczyc w jedno miejsce na 2 godz oto efekty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2008 najbardziej szkoda mi tej łyżeczki zlamala mi sie poczas prostowania :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2008 bardzo dziwy a zarazem ciekawy guziczek spotkał sie ktos z takim czyms??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2008 moje pierwsze 2 kopiejki :) 1875 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 dzisaj skromnie 2 godz lazenia i tylko to 5 gr 1939 przewiercone ,1grosz 1812 , groszek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 5 Maj 2008 Autor Share Napisano 5 Maj 2008 dzisiaj wyskoczylem w poszukiwaniu nowych miejscowek niestety tylko trafilem 1 luseczke od mauzerka i jedna pistoletowa i 10 gr z prl ale zawsze to cos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Peter Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 A ja wczoraj nakopalem od cholery porcelany z takimi sygnaturami - niestety prawie wszystko potluczone, a szkoda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 To są talerze z obozu pracy pewnie!pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Peter Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 na kubkach tak samo..Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franc80 Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Cze.jak sa pobite to poszukaj calych-musza byc.ja wrocilem w takie miejsce po 3 tyg i wyciagnelem reszte-cale.pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 cztery godzinki w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 wczoraj w 3 godz wyszla tylko taka slicznotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 rewers :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Na jakiej głebokosci był kot?Sygnał był na obroże? Fajny kot,bez kitu:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.