grzes_chmiel Napisano 1 Luty 2008 Autor Share Napisano 1 Luty 2008 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzes_chmiel Napisano 1 Luty 2008 Autor Share Napisano 1 Luty 2008 WitamOto efekt jednodniowego wypadu do lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzes_chmiel Napisano 1 Luty 2008 Autor Share Napisano 1 Luty 2008 to samo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzes_chmiel Napisano 1 Luty 2008 Autor Share Napisano 1 Luty 2008 I dzisiejszy mój rodzymek :-))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzes_chmiel Napisano 1 Luty 2008 Autor Share Napisano 1 Luty 2008 Szpilke cos zjadłoPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 szefie ta saperka to rosyjska? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzes_chmiel Napisano 1 Luty 2008 Autor Share Napisano 1 Luty 2008 NIe powiem ci Klaus BOLS jaka to saperka bo sie nie znam ale wykopałem ja na pozycjach rosyjskich. więc chyba rosja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laszlo Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 Rosyjska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 ZA rany drapane w epoce czy chciałes przyozdobić:P Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzes_chmiel Napisano 1 Luty 2008 Autor Share Napisano 1 Luty 2008 Nic z nią nie robiłem dzisia ja wykopałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 cos w sobie ma :)) fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 nic w tym dziwnego siatka maskująca i tyle :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.