Skocz do zawartości

Rutus solaris

grzes_chmiel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja szukam głównie na mix z dyskryminacją. Czułość Na 5ej kropce, dyskryminacja na między 4 a 5, grunt odrobinke w prawo. Korekta żelaza na poziomie 2.
pzdr
Napisano
A ja powiem, że najgłębiej łapie na dynamiku. Zresztą zamiast polemizować proponuję autorowi wątku porobić własnym wykrywaczem testy w powietrzu i wyjdzie w jakim trybie solarka jest najgłębsza.
Napisano
Witam.
Nie chce zaśmiecać forum więc podłącze się ze swoimi pytaniami tutaj.Smigam na solarce już ponad rok.Wiem że Solaris Solarisowi nie równy(mój najgłębiej bierze na dynamiku)i wziązku tym zapytuje: czy też zdarza wam się ze pod niektórymi liniami wysokiego napięcia potrafi działać stabilnie a pod niektórymi za choleraę nie da jego ustawić w żaden sposób?Niedawno szukałem w pobliżu lini wys.nap z tych największych i było tak że niekiedy mogłem podejsc na ok 50 m od nich(lekkie zakłocenia i spory spadek zasiegu)a po jakimś czasie już najblizsza odległośc na jakiej chciał wogóle działać w miare stabilnie to ok 100m.Czesto tak siał ze zadne regulacje nic nie pomagały ani tez praca na jakimkolwiek trybie.
Proszę o wasze opinie.
Pozdrawiam.
Napisano
Linie energetyczne, szczególnie te wysokiego napięcia, emitują silne zakłócenia,dlatego pod i w pobliżu nich wykrywacze wariują.
Napisano
Na linie energetyczne dobre jest zmniejszenie czułości.Co do zasięgu to najlepszy miałem w trybie dynamicznym i z dyskryminacją ustawioną na minimum.Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie