Manlicher Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Napisano 26 Styczeń 2008 I jeszcze jedna prosba o Id blaszki na zalaczonym zdjeciu.Wyglada ze jest to tylko pewna czesc calosci.Wymiary to 26mm X 24mm.Za pomoc dziekuje.Pozdrawiam.
Trooper85 Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Cyli tak zwana Pogoń". A ta większa całość z której został wycięty mogła wyglądać w ten sposób.Jest to oczywiście herb Rzeczpospolitej Obojga Narodów.
Manlicher Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Napisano 28 Styczeń 2008 Dzieki za pomoc.tylko ze jest mala roznica bo rycerze na herbie trzyma miecz poziomo a na mojej czesci miecz jest pod pewnym katem i wchodzi az na obramowanie czyba ze to nie ma nic do znaczenia.
Manlicher Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Napisano 26 Styczeń 2008 I jeszcze jedna prosba o Id blaszki na zalaczonym zdjeciu.Wyglada ze jest to tylko pewna czesc calosci.Wymiary to 26mm X 24mm.Za pomoc dziekuje.Pozdrawiam.
Manlicher Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Napisano 26 Styczeń 2008 Druga strona.Wyglada jak by byla posrebrzana.
Trooper85 Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 Wydaje mi sie, że takie drobne odstępstwa mogły występować.Ale niestety nie jestem w stanie ci powiedzieć ani jak stara jest blaszka, ani nawet na 100% zapewnić,że to fragment takiego herbu. Chociaż moim zdaniem jest to najbardziej prawdopodobna możliwość.
Pytanie
Manlicher
I jeszcze jedna prosba o Id blaszki na zalaczonym zdjeciu.Wyglada ze jest to tylko pewna czesc calosci.Wymiary to 26mm X 24mm.Za pomoc dziekuje.
Pozdrawiam.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.