bjar_1 Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Napisano 22 Styczeń 2004 Obiecana fotka (a właściwie 3) pojemnika na pociski do le.I.G.18 :`1 - widok ogólny
bjar_1 Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Napisano 22 Styczeń 2004 `2 - oznaczenie typu pocisku ,zapalnika itp.
Kiler Napisano 23 Styczeń 2004 Napisano 23 Styczeń 2004 Dzieki za foty, piekny jest ten pojemnik. Podoba mnie sie przeokrutnie. A swoja droga mam jakis ceramiczny korek od butelki po piwie, a wiem ze zbierasz takie fanty wiec jak chcesz to Ci go podesle. Korek jest niemiecki. Jak cos pisz na priva: jack_killer@wp.plDzieki raz jeszcze i pozdrawiam.
bjar_1 Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Napisano 23 Styczeń 2004 Wiem ,że jest piękny! Pomyślcie tylko ile było roboty wypleść taki pojemnik ,w który wchodziły 4 pociski.Strasznie pracochłonne chyba ,ale wiklinowych pojemników nie było chyba zbyt dużo. Większośc raczej była drewniana lub stalowa.pzdrbjar_1
mietek Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 Wyplataniem zajmowali się cywile zmuszani do pracy. Pamiętam wspomnienia, robili plecione buty dla WH na front wschodni. z pojemnikami było pewnie podobnie.
bjar_1 Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Napisano 23 Grudzień 2004 Inne opakowania są na naszej stronce www.freiwilligecrew.prv.pl w dziale Skrzynki-Pojemniki". Niedługo aktualizacja działu!pzdrbjar_1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.