thexnaturat Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Napisano 25 Styczeń 2008 Witam może mi ktoś powiedzieć co to jest za broń? wymiary:65cm lufa , cal śrut 16mm , cal kula 9mm brak jakichkolwiek znaków ,bić itp Dziekuje i z gory Pozdrawiam !!
wojsko polskie Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 zaraz zaraz mało to było tutaj takich co jakąś broń pokazywali z pytaniem ,,co to jest?'' więc co się jednej osoby czepiecie mówcie tak każdemu to nie bedzie problemu.
dago2 Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Moim zdaniem jak ktoś nie ma nic do powiedzenia w kwestii identyfikacji tego przedmiotu nie powinien zabierać głosu. Chyba że chce nabić sobie licznik. pozdro
Ptaku51 Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 Panowie,dajcie spokój bo słuchać chadko"...Kolega spytal co jest na zdjeciu a zamiast odpowiedzi dostał worek pouczeń i ostrzeżeń....Jak nie potraficie pomóc to chociaż nie przeszkadzajcie.Pozdrawiam,Marcin
thexnaturat Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Napisano 25 Styczeń 2008 Witam może mi ktoś powiedzieć co to jest za broń? wymiary:65cm lufa , cal śrut 16mm , cal kula 9mm brak jakichkolwiek znaków ,bić itp Dziekuje i z gory Pozdrawiam !!
thomson Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 Lepiej nie pokazuj takich fot tutaj. Możesz miec zapewnione , że zapukają do Ciebie niebiescy i zrobią trzepanko całej chaupy , a na dodatek posądzą Cie o terroryzm i współprace z rosyjską mafią.
wojsko polskie Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 stara broń mysliwska a tak a propos a zpolicji jesteście że tak straszycie i przepisami sypiecie?Pytanie padło o identyfikację a nie o to na ile może pójść siedzieć.
FAGIL Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 a moze koles ma pozwolenie na bron mysliwska bo ona na to wyglada i dostal ja po dziadku i nie ma co krakac
tombspider Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Słuchaj wojsko polskie, jesteś młody jeszcze, całe życie przed tobą, wierz mi że wyrok, nawet w zawieszeniu potrafi utrudnić życie. Jeśli Ciebie czy kogokolwiek innego, smutni panowie teraz przyskrzynią to brudne papiery zostają ci na całe życie. Po co to komu. Jest chociażby sporo zawodów które wymagają czystego konta". Dlatego takie destrukty lepiej zakopać głęboko w ziemi i czekać na zmianę prawa. O urwiłapkach nawet nie wspominam. Pamiętaj że wyroki w naszym kraju padają za nieprzewiercone łuski bez zbitych spłonek...Koledzy wyżej nikogo nie straszą, po prostu dają dobrą radę, może Ci się ona podobać lub nie - twoja sprawa.
fiurel Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 lepiej wiencej nie pokazuje pan takich fotek bo jutro dodżwi może zapukać policja
Szyna Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Boicie sie jakbyscie jakimis sciganymi byli psami...!To tylko kawalek dubeltówki...
Szyna Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Boicie sie jakbyscie jakimis sciganymi byli psami...!To tylko kawalek dubeltówki...
ukalek Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Chyba po 5 latach po koncu wyroku masz cos jakby przedawnienie i znow czysta karte ;). Cos takiego mi ktos opowiadal.
thexnaturat Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Napisano 25 Styczeń 2008 Dobra widze ze nie pomagacie mi w identyfikacji zeby bylo jasne to powiem tak:bron jest pozbawiona cech użytkowychzakolkowana lufa i zaspawana spilowane iglice brak spustow brak wielu czesci tak ze nie nadaje sie do niczego
tombspider Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 być może, ale nawet jeśli tak jest to przez te 5 lat nie znajdziesz pracy w Straży Granicznej, Miejskiej, Policji, w większości wydziałów administracji publicznej...itd,
pokemon Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 Kolega może dać foto odwiedzionego kurka czy kurek zaspawany ?
ukalek Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Wiem wiem. Tez mam takie zdanie, ze jak raz narabane w papiery, to pozniej moze byc ciezko. Pracodawca nie bedzie sluchal wyjasnien, ze to za zardzewialy zlom z lasu ;).
longwood Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 to jest dubeltowka:-)wartosc ok.2 lat, jak niekarany, to w zawiasach...
pokemon Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 http://pl.wikipedia.org/wiki/Dubelt%C3%B3wka
thexnaturat Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Napisano 25 Styczeń 2008 jeden kurek zaspawany drugiego brak
Pytanie
thexnaturat
Witam może mi ktoś powiedzieć co to jest za broń?
wymiary:65cm lufa , cal śrut 16mm , cal kula 9mm brak jakichkolwiek znaków ,bić itp Dziekuje i z gory Pozdrawiam !!
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.