Skocz do zawartości
  • 0

co to za broń ???

thexnaturat

Pytanie

Napisano

Witam może mi ktoś powiedzieć co to jest za broń?
wymiary:65cm lufa , cal śrut 16mm , cal kula 9mm brak jakichkolwiek znaków ,bić itp Dziekuje i z gory Pozdrawiam !!

22 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Moim zdaniem jak ktoś nie ma nic do powiedzenia w kwestii identyfikacji tego przedmiotu nie powinien zabierać głosu. Chyba że chce nabić sobie licznik. pozdro
Napisano
Panowie,

dajcie spokój bo słuchać chadko"...
Kolega spytal co jest na zdjeciu a zamiast odpowiedzi dostał worek pouczeń i ostrzeżeń....
Jak nie potraficie pomóc to chociaż nie przeszkadzajcie.
Pozdrawiam,
Marcin
Napisano

Witam może mi ktoś powiedzieć co to jest za broń?
wymiary:65cm lufa , cal śrut 16mm , cal kula 9mm brak jakichkolwiek znaków ,bić itp Dziekuje i z gory Pozdrawiam !!

Napisano
Lepiej nie pokazuj takich fot tutaj. Możesz miec zapewnione , że zapukają do Ciebie niebiescy i zrobią trzepanko całej chaupy , a na dodatek posądzą Cie o terroryzm i współprace z rosyjską mafią.
Napisano
Słuchaj wojsko polskie, jesteś młody jeszcze, całe życie przed tobą, wierz mi że wyrok, nawet w zawieszeniu potrafi utrudnić życie. Jeśli Ciebie czy kogokolwiek innego, smutni panowie teraz przyskrzynią to brudne papiery zostają ci na całe życie. Po co to komu. Jest chociażby sporo zawodów które wymagają czystego konta". Dlatego takie destrukty lepiej zakopać głęboko w ziemi i czekać na zmianę prawa. O urwiłapkach nawet nie wspominam. Pamiętaj że wyroki w naszym kraju padają za nieprzewiercone łuski bez zbitych spłonek...
Koledzy wyżej nikogo nie straszą, po prostu dają dobrą radę, może Ci się ona podobać lub nie - twoja sprawa.
Napisano
Dobra widze ze nie pomagacie mi w identyfikacji zeby bylo jasne to powiem tak:
bron jest pozbawiona cech użytkowych
zakolkowana lufa i zaspawana spilowane iglice brak spustow brak wielu czesci tak ze nie nadaje sie do niczego
Napisano
być może, ale nawet jeśli tak jest to przez te 5 lat nie znajdziesz pracy w Straży Granicznej, Miejskiej, Policji, w większości wydziałów administracji publicznej...itd,
Napisano
Wiem wiem. Tez mam takie zdanie, ze jak raz narabane w papiery, to pozniej moze byc ciezko. Pracodawca nie bedzie sluchal wyjasnien, ze to za zardzewialy zlom z lasu ;).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie