Skocz do zawartości

Nie chodzi o to by złapać króliczka

Hartmann

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie mogę sobie dać rady sam ze sobą i w związku z tym postanowiłem napisać cokolwiek.Pewien gajowy nazywany Madej mówi że zaczął się sezon polowania na Króliczki.Uciekajcie Króliczki spuszczono z łańcucha cHarta.
:):):):):):):):):):):):):):):):):)
Hartmann
P.s. Co na to Króliczek?????
  • Odpowiedzi 111
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Podazaj za bialym kroliczkiem...cHarcie...:)))))
Napisano
Wiec niech prowadzi cHarta zwierzecy instynkt.....nos, i doswiadczenie................nie latwo zlapac kroliczka...;)
Napisano
Króliczka łatwo złapać, najtrudniej wygonić ... niestety.
Napisano
...lecz by gonic by gonic by gonic go
łacze sie w bulu:)
Napisano
zaraz, zaraz ....
z tego co wiem króliczek wcale nie jest biały , a ciemny, można nawet zaryzykować stwierdzenie, że kruczo-czarno. Chyba , że gonimy innego krolicza.
Co ty cHart na to?
Napisano
A może ten króliczek po prostu sobie utlenił owłosienie lub zmienił orientację i został albinosem?
Napisano
bocian nie denerwuj sie bo jeszcze hartowi się cos stanie i z głównej kwatery odśnieżaczy podwórek nikt nie dojedzie nigdzie:)
Napisano
Oooo, widze, ze cHarty i ogary dostaly zadyszki...i gonic im sie nie chce...:) i nawet kolorki juz im sie myla...:) a bialy kroliczek wciaz czeka...
Napisano
Bocku wiem, ze kroliczki to nie Twoj przysmak...ale daj uciechy innym... ;-)
Napisano
Lato okres gdy słoneczko mocno swieci,radze zakładac czapeczke lub robic czesto zimne okłady na główke,ponoc pomaga? Pozdrawiam
Napisano
cHart jest w doskonałej kondycji .Fizycznej i psychicznej.Zresztą każdy coś szuka.Jaden Riese,drugi skarbów trzeci niewypałów,a cHart króliczka.
Napisano
Harty, przed 50-ką wszystkie króliczki jednakie ((((((((((:
Napisano
oh...wy poszukiwacze.....kroliczki nie zyja az tak dlugo......a sezon nie trwa wiecznie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie