Hartmann Napisano 4 Lipiec 2002 Autor Napisano 4 Lipiec 2002 Nie mogę sobie dać rady sam ze sobą i w związku z tym postanowiłem napisać cokolwiek.Pewien gajowy nazywany Madej mówi że zaczął się sezon polowania na Króliczki.Uciekajcie Króliczki spuszczono z łańcucha cHarta.:):):):):):):):):):):):):):):):):)HartmannP.s. Co na to Króliczek?????
Toper Napisano 4 Lipiec 2002 Napisano 4 Lipiec 2002 Króliczek powinien być czujny jak pies podwójny. :)
Hartmann Napisano 4 Lipiec 2002 Autor Napisano 4 Lipiec 2002 cHart jest daltonistą i nie rozróżnia kolorów Króliczków.
Gość Napisano 4 Lipiec 2002 Napisano 4 Lipiec 2002 Wiec niech prowadzi cHarta zwierzecy instynkt.....nos, i doswiadczenie................nie latwo zlapac kroliczka...;)
Gość Napisano 4 Lipiec 2002 Napisano 4 Lipiec 2002 Króliczka łatwo złapać, najtrudniej wygonić ... niestety.
Hartmann Napisano 4 Lipiec 2002 Autor Napisano 4 Lipiec 2002 Biały Króliczek,zwierzęcy instynkt,doświadczenie i jeszcze zachęty - zaczyna się nieźle.Ciekawe co będzie dalej.
Gość Napisano 4 Lipiec 2002 Napisano 4 Lipiec 2002 ...lecz by gonic by gonic by gonic go łacze sie w bulu:)
akagi Napisano 5 Lipiec 2002 Napisano 5 Lipiec 2002 zaraz, zaraz ....z tego co wiem króliczek wcale nie jest biały , a ciemny, można nawet zaryzykować stwierdzenie, że kruczo-czarno. Chyba , że gonimy innego krolicza.Co ty cHart na to?
Hartmann Napisano 5 Lipiec 2002 Autor Napisano 5 Lipiec 2002 A wiadomo??? Dawno nie widziałem może zmienił futerko.Hartmann
Gość Napisano 5 Lipiec 2002 Napisano 5 Lipiec 2002 A może ten króliczek po prostu sobie utlenił owłosienie lub zmienił orientację i został albinosem?
Hartmann Napisano 5 Lipiec 2002 Autor Napisano 5 Lipiec 2002 Raczej nie.Chyba że Króliczkowi przybyła jakaś konkurencja.Hm......robi się coraz ciekawiej.
Bocian Napisano 5 Lipiec 2002 Napisano 5 Lipiec 2002 Chyba że to jest forum poszukiwaczy a nie Związku Polskiego Koła Łowieckiego :)Pozdrawiam
BBasia Napisano 5 Lipiec 2002 Napisano 5 Lipiec 2002 bocian nie denerwuj sie bo jeszcze hartowi się cos stanie i z głównej kwatery odśnieżaczy podwórek nikt nie dojedzie nigdzie:)
Gość Napisano 5 Lipiec 2002 Napisano 5 Lipiec 2002 Oooo, widze, ze cHarty i ogary dostaly zadyszki...i gonic im sie nie chce...:) i nawet kolorki juz im sie myla...:) a bialy kroliczek wciaz czeka...
Gość Napisano 5 Lipiec 2002 Napisano 5 Lipiec 2002 Bocku wiem, ze kroliczki to nie Twoj przysmak...ale daj uciechy innym... ;-)
Jasiek Napisano 5 Lipiec 2002 Napisano 5 Lipiec 2002 Lato okres gdy słoneczko mocno swieci,radze zakładac czapeczke lub robic czesto zimne okłady na główke,ponoc pomaga? Pozdrawiam
Hartmann Napisano 5 Lipiec 2002 Autor Napisano 5 Lipiec 2002 Nie ogórkowy tylko Króliczkowy.W marcu kotyW kwietniu psyA od maja MY.:))))))))))))))))))))))Hartmann
Hartmann Napisano 5 Lipiec 2002 Autor Napisano 5 Lipiec 2002 cHart jest w doskonałej kondycji .Fizycznej i psychicznej.Zresztą każdy coś szuka.Jaden Riese,drugi skarbów trzeci niewypałów,a cHart króliczka.
Gość Napisano 5 Lipiec 2002 Napisano 5 Lipiec 2002 Harty, przed 50-ką wszystkie króliczki jednakie ((((((((((:
Gość Napisano 5 Lipiec 2002 Napisano 5 Lipiec 2002 oh...wy poszukiwacze.....kroliczki nie zyja az tak dlugo......a sezon nie trwa wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.