Skocz do zawartości

Uniwersalny sprzet co wybrac?

Mati$

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam pytanie co bedzie lepsze Minelab Sovereign GT czy White's eagle spectrum. Szukam sprzetu na drobnice, ale militaria tez czasem lubie pokopac i nie chce np. ominac jakiegos fajnego fancika glebiej zalegajacego (depozycik czy cos xD)

Pozdrawiam!
Napisano
Ja juz chyba przeczytalem wszystko! I dalej nic nie wiem bo inni mowia ze minelab na militaria moze byc , a drudzy ze nie ze jego nazwa nawet wskazuje na to ze jest on do monet i innych drobiazgow. O xlt/orzelku tez sie wiele naczytalem ze slabe zasiegi maja i cos tam jeszcze, zas jedni ze to bardzo dobry sprzet.
Napisano
Z tego co przeczytalem w ciagu ostatnich miesiecy to te wydaja mi sie byc dobrymi wykrywaczami w przystepnej cenie.
Chyba ze masz jeszcze jakas inna propozycje co do wykrywacza. Zastanawialem sie tez nad x70 ale wiecej kosztuje i ma mniejsze zasiegi na ktorych mi tak bardzo zalezy.
Napisano
Zle mnie zrozumiałeś ,nie mówię o Solarisie tylko o tym ,że jak masz na oku jakąś wykrywkę dogadaj się z kimś kto taką ma , pojedżcie razem w teren i ją wypróbuj.Zobaczysz wtedy czy ci leży w ręku, czy zasięg Ci odpowiada itp.Na pewno wielu kolegów Ci pomoże.Pozdrawiam!
Napisano
Hmmm...Ja w każdym razie służę pomocą.Jeśli mieszkasz w warmińsko-mazurskim,możemy się spotkać i możesz próbować mojego Tekneticsa T2 do woli.Pozdro!
Napisano
Ja ci radze sovergina prosty w obsludze zasieg super i na militaria i na drobnice, dyskryminacja super.Sprzet solidnie wykonay i ergonomiczny. Ja mam minelaba i na nic innego bym go nie zmienil nawet jak by mi ktos doplacil. A juz kilku wykrywek uzywalem wlacze z XLT i Exploderem.

Pozdrawiam FG
Napisano
Polecam HS3 Smętek.
Chodzę z tym wykrywaczem od jakiegoś czasu i nie żałuję .
Nadaje się i na militaria i na monetki .
Oczywiście nie od razu .
Trzeba z nim popracować
Napisano
a ja cały czas zastanawiam się nad fisherem f75, statyka podobno najmocniejsza jaka narazie jest na rynku, a i dynamika z dyskryminacją też niczego sobie, no i tylko 4 baterie paluszki a starczają na długo. Wcześniej zastanawiałem się nad soverignem GT, tez niezły ale bardziej na kolor, a co militarki to słyszałem różne wersje na jego temat, ale podobno da się nim głęboko kopać.
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie