Mati$ Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Napisano 17 Styczeń 2008 Mam pytanie co bedzie lepsze Minelab Sovereign GT czy White's eagle spectrum. Szukam sprzetu na drobnice, ale militaria tez czasem lubie pokopac i nie chce np. ominac jakiegos fajnego fancika glebiej zalegajacego (depozycik czy cos xD)Pozdrawiam!
damiani Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 Poczytaj troszkę bo już wiele napisano i o Whites'ie i o Minelabie :)
Mati$ Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Napisano 18 Styczeń 2008 Ja juz chyba przeczytalem wszystko! I dalej nic nie wiem bo inni mowia ze minelab na militaria moze byc , a drudzy ze nie ze jego nazwa nawet wskazuje na to ze jest on do monet i innych drobiazgow. O xlt/orzelku tez sie wiele naczytalem ze slabe zasiegi maja i cos tam jeszcze, zas jedni ze to bardzo dobry sprzet.
Raned Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Czemu ograniczasz się do dwóch wykrywaczy, na rynku są tysiące?!
Mati$ Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Napisano 18 Styczeń 2008 Z tego co przeczytalem w ciagu ostatnich miesiecy to te wydaja mi sie byc dobrymi wykrywaczami w przystepnej cenie.Chyba ze masz jeszcze jakas inna propozycje co do wykrywacza. Zastanawialem sie tez nad x70 ale wiecej kosztuje i ma mniejsze zasiegi na ktorych mi tak bardzo zalezy.
sanchez18 Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Raned ma rację.Poczytaj post Grzechotnika w tym wątku http://www.odkrywca-online.com/wykrywacz-na-monety-i-drobnice-do-2500-tys-,537607.html#537607
Mati$ Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Napisano 18 Styczeń 2008 Solaris mnie nie interesuje, juz mialem jednego rutusa i juz nie chce miec wiecej.
sanchez18 Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Zle mnie zrozumiałeś ,nie mówię o Solarisie tylko o tym ,że jak masz na oku jakąś wykrywkę dogadaj się z kimś kto taką ma , pojedżcie razem w teren i ją wypróbuj.Zobaczysz wtedy czy ci leży w ręku, czy zasięg Ci odpowiada itp.Na pewno wielu kolegów Ci pomoże.Pozdrawiam!
sanchez18 Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Hmmm...Ja w każdym razie służę pomocą.Jeśli mieszkasz w warmińsko-mazurskim,możemy się spotkać i możesz próbować mojego Tekneticsa T2 do woli.Pozdro!
Mati$ Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Napisano 18 Styczeń 2008 No to tez raczej niemozliwe :/ a szkoda.
Mati$ Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Napisano 19 Styczeń 2008 Jak ktos ma jakies propozycje co do wykrywacza, to prosze pisac.
FestungGlogau Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Ja ci radze sovergina prosty w obsludze zasieg super i na militaria i na drobnice, dyskryminacja super.Sprzet solidnie wykonay i ergonomiczny. Ja mam minelaba i na nic innego bym go nie zmienil nawet jak by mi ktos doplacil. A juz kilku wykrywek uzywalem wlacze z XLT i Exploderem. Pozdrawiam FG
albert64 Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Polecam HS3 Smętek.Chodzę z tym wykrywaczem od jakiegoś czasu i nie żałuję .Nadaje się i na militaria i na monetki .Oczywiście nie od razu .Trzeba z nim popracować
beaviso Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Smętek tak się nadaje na monetki, jak trolejbus do jazdy za miastem :>
valdeck2 Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 a ja cały czas zastanawiam się nad fisherem f75, statyka podobno najmocniejsza jaka narazie jest na rynku, a i dynamika z dyskryminacją też niczego sobie, no i tylko 4 baterie paluszki a starczają na długo. Wcześniej zastanawiałem się nad soverignem GT, tez niezły ale bardziej na kolor, a co militarki to słyszałem różne wersje na jego temat, ale podobno da się nim głęboko kopać.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.