pioniu73 Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2008 Witam....mam pytanko do kolegów rekonstruktorów a właściwie do wszystkich którzy spotkali sie z repliką mausera 98k Producent: BOYI/DBOYS jaka jest opinia czy jest zabawką wartą uwagi no i swojej ceny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Mjałem z nia do czynienia!!!Jest warta,zamek ruchomy i normalnie wszystko.Normalny 98k tylko nie strzela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioniu73 Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2008 nie strzela ?..rozumiem że nie ostrymi......ale ASG wchodzi w rachubę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 http://www.odkrywca.pl/tani-k-98,553753.html#553753w tym wątku zostało już sporo na ten temat napisane ;)PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 i kulturalnie przypominam nie pewien portal aukcyjny gdzie giwera zaczyna się od 500zł - licytacja + koszty przesyłki !!!Najlepiej odwiedzić sklepik gdzie na dzień dzisiejszy kosztuje owe cudo 499 - WYSYŁKA GRATIS !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexxg Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 A najlepiej trochę poczekać, bo nasi skośnoocy przyjaciele opracowali już tą replikę z drewnianą kolbą. Tylko czekać, aż pojawi się w handlu, a wtedy odpada przyjemność kombinowania z oryginalnym/kopiowanym drewnem, okuciami itp ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioniu73 Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 Dokładnie ...sam brałem udział w takiej licytacji i na szczęscie odpałem ......maszynka zeszła za 680zł a znalazłem na pewnej stronie za 499 12 miesięczną gwarancją i wys ...gratis Nie wiem tylko czy ta sama firma.....Jestem tylko ciekaw ile będzie kosztować taka azjatycka replika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.