hanuszczak Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 no tak ale poz zieloną jest maluteńka farstewka innej i ona paznokciem zchodzi!!!Niech cheł zostanie taki jakim jest!!Jeszcze zmanie i będzie wszystko źle!!Lepjej daj foty swoich militari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 reszta moich łusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 łuska+pocisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 będe przemalowywał ten chełm!znacie jakie fajne wzory??dajcie znać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Nawet się nie opłaca - przecież to jest zwykły Prl-owski hauer. Zostaw tak jak jest i najlepiej szukaj jakiegoś hełmu z ostatniej wojny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Przy okazji grant f1 to nie całkiem taki polski. Made in ZSRR jeśli wykop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 niedługo z tego hełmu nie zostanie nic, jak będziesz tak co chwila coś zmieniał skrobał, malował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knup Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 a ja widzę że mamy do czynienia z prawdziwym twórcą-rzemielśnikiem, który poprzez nadanie istniejącemu tworowi indywidualnego charakteru poprzez nowy zarys linii, konturów, kształtów, kolorystyki, dodatkowe iluminacje czy ornamenrację stworzy coś co naprawdę będzie mogło się zwać rarytasikiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2008 Dawajcie foty swoich militari a nie komentujecie moje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Witam!Chłopak, ale oni mają rację! Kombinujesz z tym hełmem okrutnie... Jakbyś dorwał garnek niemiecki w farbie okopowej, czy jakimś kamo też byś zdrapał żeby feldgrau mieć? Chyba coś nie tak... Ściąganie nałozonych warstw farby czy to remoncie, czy przez żołnierza w ziemiance to dewastacja historii przedmiotu /pomimo, że to jest tylko wz.50, za X lat będzie sie na nie inaczej patrzyło/.Dawajcie foty swoich militari a nie komentujecie moje!!!" Boisz się krytyki? Jakby ludzie zaczęli tu wrzucać foto każdego drobiazgu ze swoich kolekcji (...) szok. :-) Mógłbyś raczej porobić zdjęcia półkom, szafkom gdzie masz ładnie wyeksponowane fanty. Wtedy to wszystko nabierze barw i estetycznego wyglądu. Taka prywatna rada. łuski kbks(każdy ma;])" ja nie mam. :-) I nigdy nie miałem. hehehePozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Aha... chcesz się na tym obłowić? hahaha nie ma większych szans. Gdzieś tam padła kwota 300zł- za Chiny ludowe nie ma szans. Czasem na Aledrogo ludziom odbije i płacą dziwne kwoty za skorupy bomb, pocisków, granatów /ale głowy nie dam; nie zbieram tego tematu/.Jak dostaniesz za to wszystko od jakiegos napaleńca 100zł to powinieneś go w stopy całować.:-)Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2008 a fakasa wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Ej nie denerwuj się ,rób dalej swoje.Na razie kolekcja nie jest imponujaca ale z czasem nabierze blasku.:)Pamiętam jak byłem dużo młodszy na złomowisku pod Przasnyszem rzucałem się z kolegami carskimi manierkami (że to były carskie domyśliłem sie niedawno) i nie przyszło wtedy małolatowi do głowy żeby z jedna zanieść do domu.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2008 mam w planach wykonać replike ak47!Z gómowego,dodam wycior i takie tam i cos moze wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Rób swoje i nie czekaj na natchnienie z forum.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 Do Darek419 : Witam, zainteresowało mnie te wysypisko pod Przasyszem- ja z tych okolic to pomyslałem że może coś by się jeszcze znalazło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 Witaj Carski.To był rok ok 1978 składnica złomu w Chorzelach.Teraz w tym miejscu znajduje się osiedle mieszkaniowe.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek.klon Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 ehhh, nie obłowisz się na fantach, ponieważ nie sprzedaż za więcej niż kupiłeś... Mylisz armie, rok datowania swoich zbiorów... Nasze hobby nie jest dla kasy. Człowiek cieszy sie jak głupi z każdego wyciągniętego orzełka, czy znalezionej na złomie menażki...To jest pasja obcowania z historią. Takie jest moje zdanie...Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2008 DZ za posty i zachęcam do dodawania fotek swoich militarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Dzięki Darek419 - szkoda szkoda a teren Chorzel faktycznie ciekawy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 :D fajnie tu i śmiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wladcaSS Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 hehe ale sie usmialem-hanuszek ja bym sie nie schylil po ten twoj szrot a ty mysles ze sie tym oblowisz?ktos cie zapedzil w maliny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Ten to ma tupet:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 4 Luty 2008 Autor Share Napisano 4 Luty 2008 a prosiłem o wyrozumjałosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Ale wladcaSS / bagnetSS / coś tam ss (i jego inne ss-wcielenia) nie ma ogólnie litości dla nikogo ani niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.