mjut Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2008 gratulacje za piękne pokazanie się Panów poszukiwaczy w koszulkach Odkrywcy dziś w Teleexpressie o 17.10!! jaki ładny materiał o Kwidzynie! i ten gość z Garretem w dłoni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 a o co chodziło bo przegapiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owieczka Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 hehe.Oglądałem i zastanawiałem sie ile czasu trzeba zeby ktoś o tym napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2008 o odkrycie pochówku mistrzów krzyżackich idzie. haha...byłem pierwszy owca:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seroczyn Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Tak jak wczoraj tylko dzisiaj.http://www.itvp.pl/info/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Dzięki seroczyn, może napiszą o tym szerzej w nowym numerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Przecież już dawno było o tym głosno - fakt że w TV w ogóle o tym powiedzieli. Pozdrawiam....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.