dect Napisano 6 Lipiec 2008 Napisano 6 Lipiec 2008 No ej - a do tej gablotki z VISem zero komentarza? ;) Ktos rozumiem wystawial deko na pokaz?Szturm wyglada znosnie na tej fotce - masz moze lepsze ujecie/a? Ciagle jednak cena nieadekwatna do potencjalnych klopotow...
bolas Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 Chyba były na sprzedaż - z ciekawości spytałem o cenę - ten ze srebrnymi okładkami 3500, drugi 3800 - przymnajmniej taka cena padła w piątek po południu ;) Chciałem sobie pstryknąć fotkę, ale zanim się udało, to już gablotkę schoowano. Niestety do oglądania były tylko przez szybę.Oba niemieckiej produkcji, ten z okładkami ciemnymi końcówka pierwszej serii Z. Ten ze srebrnymi, jak dobrze pamietam również pierwsza seria, ale tym razem M albo N.
bolas Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 Był jeszcze jeden szturm, niestety nie mam fotki ... rdzawy wykopek bez drewna. Nie mam pojęcia ile się cenił ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.