bjar_1 Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2004 Proszę o identyfikację tej góry od menażki. Wykonana ze stali ,wewnątrz ocynkowana ,malowana na szaro-zielony kolor. W jednym miejscu przy obrzeżu sygnatura :LW902 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2004 Pokrywka z góry.Proszę o rozpoznanie od jakiej to menażki ,ja podejrzewam pierwszowojenną niemiecką (?)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor65 Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 Moja żona jest ekspertem od sprzętu kuchennego.Pytałem-takiego cuda nie widziała,a jest doświadczoną gospodynią.Pozdrowienia Thor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2004 Ostatni raz wynoszę ten temat na górę"! Od jakiej menażki jest ta pokrywka? Proszę o propozycje!bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2004 No naprawdę nikt nie wie od jakiej menażki to jest?Dodaję jeszcze jedną fotkę wnętrza.bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Sądzę,żę to pokrywka od niemieckiej menażki z IWW (posiada 3 nity) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2004 Ja też tak myslę ,to znaczy stawiam na Austro-Wędry ,albo Niemcy. Oczywiście I WW. Może jeszcze ktoś potwierdzić ,że to pierwsza wojna i Niemcy?pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2004 No nie ma tutaj żadnego eksperta od sprzętu kuchennego? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bjar_1
Proszę o identyfikację tej góry od menażki. Wykonana ze stali ,wewnątrz ocynkowana ,malowana na szaro-zielony kolor. W jednym miejscu przy obrzeżu sygnatura :
LW
902
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.