countryb Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Napisano 8 Styczeń 2008 Witam, Przymierzam się do kupienia modelu takiego jak w temacie, bardzo prosilbym posiadaczy o jakies uwagi, mile widziana pomoc w ustawieniach.Pozdrawiam !
dzieci3 Napisano 11 Styczeń 2008 Napisano 11 Styczeń 2008 Dołaczam do countryb",również proszę kolegów o kilka istotnych cech tego wykrywacza,tj.dyskryminacja,czułość,militarka kontra kolor,jak ma się w stosunku do np.ace 250.
k-szela Napisano 11 Styczeń 2008 Napisano 11 Styczeń 2008 Witam. Myśle że sprzęt ten nie odbiega zasięgiem od SOV GT jest to praktycznie ten sam wykrywacz, poczytaj wątek o Sov GT. Różnica polega tylko w jednym przełączniku o ile się nie mylę cicha praca i z sygnałem wiodącym.
ozzy Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 Elite ma parametry identyczne jak GT, nie posiada pin point i iron mask, ale to mało istotne gadżety. Doskonały na kolor i militaria, wszelkie porównania do ace nie mają sensu. pozdro
countryb Napisano 14 Styczeń 2008 Autor Napisano 14 Styczeń 2008 Witam, Zakupilem Elite, na poczatek maly patencik, z torby na fanty, po wycieciu na uchwyt wyszła całkiem zgrabna osłona na elektronike. W terenie ktory wczesniej wyczesalem ACE250-ką.. bez problemu wyszło sporo moniaków i innej kolorowej drobnicy.Uczymy sie dalej, problem to łuski i ołów.
tomekk Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 Witam!Mam pytanie w sprawie tego minelaba , gdyż ozzy napisał jest to sprzęt uniwersalny co bardzo by mi pasowało, czy ma jakieś wady??? Gdyż przymierzam się do zakupu modelu elite bądź GT.I jeszcze jedno , jak u niego z żywotnością baterii????Pozdrawiamtomekk
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.