jacek825 Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 Mam pytanie czy ktoś znalazł carską blachę z wydrapanym w ten sposób nr. roty i rzołnieża . Z tego co wiem to takie rękodzieło to raczej skrajny przypadek . Może ktoś z Was trafif taką blachę lub wie coś w tym temacie. Z góry dziękuję Jacek
abcd Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Zdjęcia z galerii Licznych znaków na stronie Pugoviza
abcd Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Zdjęcia z galerii Licznych znaków na stronie Pugoviza
jacek825 Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 Jeszcze raz dziękuję . Pozdrawiam Jacek
jacek825 Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 Mam pytanie czy ktoś znalazł carską blachę z wydrapanym w ten sposób nr. roty i rzołnieża . Z tego co wiem to takie rękodzieło to raczej skrajny przypadek . Może ktoś z Was trafif taką blachę lub wie coś w tym temacie. Z góry dziękuję Jacek
Pytanie
jacek825
Mam pytanie czy ktoś znalazł carską blachę z wydrapanym w ten sposób nr. roty i rzołnieża . Z tego co wiem to takie rękodzieło to raczej skrajny przypadek . Może ktoś z Was trafif taką blachę lub wie coś w tym temacie. Z góry dziękuję Jacek
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.