pablcbr Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 KUBEK czeski ZEVETA to wiem tylko rok ??Koło pewnie ok francuza jakiegoś ale takie duze starawe to pewnie ??
Catadero Napisano 10 Styczeń 2008 Napisano 10 Styczeń 2008 Ale ja Tobie nie udzieliłem ŻADNEJ pomocy,co znaczy,że się wstrzymałem.
Catadero Napisano 10 Styczeń 2008 Napisano 10 Styczeń 2008 Piszczysz o identyfikację,a nie chciało się nawet odgarnąć śniegu i odczytać rozmiaru opony na kole.Duże" to może być koło od lokomotywy,a tu jest konkretny wymiar.
pablcbr Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Napisano 10 Styczeń 2008 CataderoNie piszcze bo takie dżwieki to wydają delfiny np. a koło jest raczej szrot bo miało palnikiem odcinane nakretki.Jak to dla Ciebie taki problem to na przyszłosc sie wstrzymaj ze swoja pomocą w identyfikacji.Pozdrawiam Paweł
pablcbr Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Napisano 8 Styczeń 2008 logo troche lepiej widać moze pomoze w id.
pablcbr Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 KUBEK czeski ZEVETA to wiem tylko rok ??Koło pewnie ok francuza jakiegoś ale takie duze starawe to pewnie ??
pablcbr Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Napisano 10 Styczeń 2008 Ale ja miałem na mysli żebyś sie wstrzymał od wypowiedzi. Koniec pyskówki.
Pytanie
pablcbr
KUBEK czeski ZEVETA to wiem tylko rok ??
Koło pewnie ok francuza jakiegoś ale takie duze starawe to pewnie ??
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.