mst28 Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Witam, nie mogę zidentyfikować tej większej puszki o zamykaniu bardzo podobnym do polskiej RSC.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 no jak coś się trafi to staram się hapsnąć-ale p gazki muszę się przyznać ze na dalszy plan schodzą przy głównym hełmowym temacie kolekcji a co do tej z uszkiem-to jest to najmniejsza znana mi niemiecka puszka po pociskach-nie zidentyfikowałem niestety dotąd co w takiej pyciej przenosili-wielkośći puszki od p gazki-włożona w pudło z pgazkami bo pasuje rozmiarowo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grom Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 oto moja skromna kolekcja masek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grom Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 zdjecie nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grom Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 zdjecie nr 3 co wy na to???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 7 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Całkiem fajna kolekcje. Coś bym dla siebie wybrał:)))Tak trzymać.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grom Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 he he staram sie nabywac jak najladniejsze okazy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Najnowszy zakup.Francuska maska TC-38. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Seria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Paski. O dziwo kompletne:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Nazwa TC-38" i seria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2008 TO" oznacza rozmiar maski - normalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2008 No i w puszce po RSC.Niestety mimo świetnego stanu maski nie było do niej pochłaniacza ani torby.Czeka mnie teraz długie i żmudne poszukiwania osprzętu do niej.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Witam,mam w posiadaniu belgijską maskę która nie była tutaj/chyba/prezentowana firmy Englebert&Co z Liege ze znakiem kontroli z 1940r.Fotkę postaram się dodać pod koniec kwietnia/jeśli to oczywiście kogoś zaineresuje/.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axenty Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Mam w swojej gimeli" taką maskę jak na fotce 381535.jpg (czarna, ostatnia), lecz zieloną. Jest kompletna, z pochłaniaczem i zaworem, tylko bez puszki transportowej. Jeśli wzbudzi zainteresowanie, to proszę o wiadomość. Foty mogę zamieścić w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axenty Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Dla ścisłości chodzi o fotkę groma" zdjęcie nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Koledzy nie pytajcie czy wrzucać tu fotki masek tylko wrzucajcie. Wszystko się nadaje:)))PSOstatnio wpadła mi w ręce. Rozmiar męski, brakuje mi jeszcze dziecięcego.Tylko puszki brak i znowu żmudne poszukiwania.PS 2Kolego Axenty najprościej pisać fotka z postu - i tu skopiować info z dodano"Np fotka z postu 2008-04-09 20:29:00". wtedy prościej znaleźć.Pozdrawiam, wrzucać te maski!!:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 ej nie żartuj-przeglądaj alledrogo...puszki luftschutzowe są często różniaste:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Często?? Przeglądam allegro od sierpnia zeszłego roku codziennie i widziałem taką puszkę dwa razy, w tym raz kupiłem:)))Jak bedziecie mieli jakieś namiary na taką puszkę to bardzo proszę o kontakt.PSKolego Czarku, przeglądałem ostatnio tematy o hełmach - przesadziłeś:))))Jezu ile tego masz!!!:)))Sorki za off.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 SzM-41 komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Maska ML komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Maska MC-1 komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Maska MP-4 Buldog stan magazynowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Maska rosyjska F212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.