max.p Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Puchy niby takie same ale jedna ma dwie warstwy blachy po bokach a druga jedną. Poza tym ta575 jest minimalnie wyższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.p Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 obydwie po smarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.p Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 i jeszcze taka maseczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 max ta maska z fotki poniżej to strażacka z okresu PRL . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 sorry z fotki powyżej :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Taki ładny wątek a zakopany głęboko w forum, pora go odkopać, na początek skórzany pojemnik na francuską maskę GEP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Bóg jeden wie co to jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 A to chyba czeski produkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 I to też! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teges Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Taka sympatyczna czeska puszka kupiona na bazarku we Francji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teges Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Z taką sympatyczną maską. F.M.- 3c. Stan prawie magazyn:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teges Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 I ciekawostka - taka plomba na masce. Ktoś wie, co to jest? Bo szukam bez większych sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 Super maski panowie. Ja muszę zrobić fotki bo dawno nic nie wrzucałem:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 coś kiepsko Ci z tymi fotkami idzie;)ode mnie na początek czech wzorowany na wehrmachcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 diabli wiedzą co to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 tekturowa czechosłowacja z początku lat 50tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 pamiątka po armii rumuńskiej pozostała w Polsce AGV Antigaz 1939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 w środku miała ciekawą niespodziankę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 fabrykowano w czerwcu 1939...do pełni szczęścia brak tylko rumuńskiego pochłaniacza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Moja jedyna maska-niemiecka GM30:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=664434#980509 chyba maska=tampon p gaz LOPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2010 Pierwszy raz widzę coś takiego. Choć to faktycznie może być maska zastępcza LOPP.Tej VMki chyba jeszcze nie wrzucałem:)))Pozdrawiam.PS.Kolego Czarku czy dotarł do Ciebie mój drugi mail odnośnie hełmu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 ostatnio trafiło mi się coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 czy spotkał sie może ktoś z takim podpisem ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 a co w nim takiego dziwnego ?po prostu : stopień, imię i nazwisko właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.