Manierkarz Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2013 Nie wiem czemu ale mój ulubiony kubeczek ;)Wyryte inicjały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2013 Sygnowany: SMM37Więc mógł widzieć wrzesień od drugiej strony barykady ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2013 No i trochę zaśmiece wątek współczesnym złomem:Na początek:Hełm załóg pojazdów pancernych armi usa.Model: DH-132 firmy GentexStan magazynowy i wyrwany za 150 złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2013 PASGT po spadochroniarzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2013 Posiada z tyłu i z przodu białe paski co wskazuje właśnie na spadochroniarzy oraz posiadał specjalną wkładkę i dodatkowy pasek ( zdemontowałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2013 I na koniec kamizelka widząca IrakPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechos Napisano 10 Styczeń 2013 Share Napisano 10 Styczeń 2013 Super fanty.Ładna wiatrówka , posiadam DIANE z lat 70tych. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 11 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2013 Menazka wz.23/31 prawdopodobnie powojenna,gdyż bez sygnatur ale wg człowieka który mi ją sprzedał została pozyskana w rejonie Iłży ( mógł ściemniać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 11 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 11 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2013 Ksiażeczki wojskowe ojca,dziadka,pradziadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 11 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 11 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2013 Pradziadek w 1939 był w składzie ośrodka zapasowego artylerii nr 7 i dostał się do sowieckiej niewoli 20 września w miejsowości Równe na ukrainie. Omało co by nie został wywieziony do lasu katyńskiego lecz uratowały go spracowane ręce ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 11 Styczeń 2013 Share Napisano 11 Styczeń 2013 widzę że sie kolekcja powiększa manierki kiepskie stany te stalówki ale jeszcze ładne znajdziesz jest tego jeszcze sporo a ta aluminiówka nie najgorsza i ma w nakretce koreczek oraz łańcuszek tak że ok postaraj sie wszystkie firmy co produkowały zebrać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 11 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2013 Własnie taki mam zamiar - szykuje sie na fwab :)Lecz w pierwszej kolejności chcial bym sobie sprawić jakieś klamerki wh. I niedługo w ramach zamiany dostane 2 wrzesniowe menazki wz.23/31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarat88 Napisano 11 Styczeń 2013 Share Napisano 11 Styczeń 2013 jak zdobedziesz menachy wstaw fotki.. ..mój temat..pzdr... nieżle ci idzie w pozyskiwaniu fantów..jak masz złom w okolicy to zaglądaj czasami swietne fanty się znajduje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 11 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2013 Wstawie,wstawie ;)Niestety w moim regionie ( Poznań ) aż tak dużo się nie działo i wszystkie fanty muszę zdobywać drogą kupna bądź wymiany.Czekam aż będzie w miare dobra pogoda,gdyż mam obczajoną miejscowke niedaleko. Jak tylko sie poprawi ruszam z wykrywka w boj i mam nadzieję, że coś wykopie.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 12 Styczeń 2013 Share Napisano 12 Styczeń 2013 hej idziesz dzisiaj na targowisko do starej rzeżni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 12 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2013 Pada śnieg więc sądze, że nikogo nie będzie.A właśnie chciałem iść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 12 Styczeń 2013 Share Napisano 12 Styczeń 2013 ja byłem i się opłaciło hehehe dół polskiej menachy na spodzie sygnowana SILESIA a przy wylewie int 44 odbiór wojskowy stalówka oczywiście no i trochę porcelany kantynowej hehehhehe trzeba tylko troszkę podczyścić bo patyna czasu zaszło ale ładne sygnaturki a jutro sie wybierasz możemy sie zgadać bo dziś żęczywiście była kicha ale cosik wydrapałem ze szmelcu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 12 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2013 Sprawdz maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2013 Destrukt hełmu wz.31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2013 Destrukt nr2.I oto jest dowód na bojowe użycie wz.31 w wersji lekkiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2013 Pokrywka z 37 roku z klimatycznym podpisem posiadacza - Wexel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2013 Żabka od niemieckiego bagnetu - nie wiem jaki wzór.Stan wręcz idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.