hOOpOe Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 http://www.apple.com/trailers/mgm/valkyrie/featurette/srednio mi sie to widzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Toma Cruisea mogę oglądać wyłącznie jako remedium na zatwardzenie........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Valkyrie nie jest niczym nowym a jedynie zrobieniem czegoś na nowo,tzw:remeik choć niech ktoś mnie poprawi jak się mylę.W roku 2004 powstał film pt.Zamach w Wilczym Szańcu AKA Operation Valkyrie gdzie Sebastian Koch zagrał Stauffenberga którego to teraz ma zagrać Tomek i choć widziałem tylko ten z 2004 to i tak twierdzę że będzie o wiele lepszy od tego co ma przedstawić Tomek może dlatego że nie jest Holiudzkim cukierkiem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Kolejne wypaczenie historii się kroi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2008 no wlasnie to jak w tym trailerze sie podnieca ten rezyser nad tym uchem oporu" to po prostu az zal sluchac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 spokojnie jak co dowiemy się że wszyscy Niemcy biorący udział w zamachu na życie wujka H byli scjentologami :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Mi trailer nie hula, znaczy nie warto sięgać! Ale sięgam do tuby. Jestem zatrwożony. Wyjdzie na to, że Stauffenberg był z NATO, albo przynajmniej w MI 6 pracował. Oczywiście pomimo wielu udanych akcji (jako jedyny zawsze wychodził z nich cało) inny wywiad zrobił coś złego, bardzo złego i niestety nie udało się .Legenda umarła.Ale pamięć żyje, u nas amerykanów. Polaki, to te co z ruskimi mieli wojne w 80 roku, co im nie wyszła, bo i jedni i drudzy jej nie chcieli, a wogóle to ich(tych gupich polaczków)wywiad jest do dupy. Kto by nazwał technologię cudem(nad wisłą)? A że nasze murzyny tam leciały na tych ruskich w 20 roku, to mużyny zawsze lecom do gówna:(* oczywiście jest to sarkazm. swojak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.