Skocz do zawartości

coś znalazłem

Rekomendowane odpowiedzi

Podoba mi się zwłaszcza pkt.3 w ustach leśnika. Świadczy to o tym, że leśnicy nie stawiają się w roli jakichś policjantów, a jedynie gospodarzy lasu.

A tak przy okazji, jeśli można. Oczywiście potępiam takie barbarzyństwo jekiego dokonali w/w szabrownicy, chociaż panowie obiektywnie rzecz biorąc. Kto teraz chodzi (a chodzi większość) widzi totalną demolkę wokół starych pniaków jakiej dokonują watachy dzików w poszukiwaniu chyba pędraków (nie jestem leśnikiem, nie wiem na pewno).

W leśnych starodrzewach to są dziesiątki metrów kwadratowych buchtowin do głębokości pół metra i więcej. Czasami wygląda to jak krajobraz księżycowy (następnym razem zamieszcze fotkę). Jakoś wybitnie w tym roku mam wrażenie że jest tego zdecydowanie więcej niż wcześniej.
Dołki poszukiwaczy w zestawieniu z takim ryjowiskiem to naprawdę pikuś.

Przepraszam, że troszkę nie w temacie, ale jakoś tak mnie naszło.
pozdro

• Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Dziękuję panie Andrzeju :) jestem usatysfakcjonowany w zupełności :) mieszko, a jak by tak nie daj Boże zerwało Ci dach z chałupy a ja bym przyszedł i okradł dom, zapierniczył chociaż by tylko blachę na złom a przy okazji zniszczył samochód bo przeszkadzał w wynoszeniu blachy to też byś napisał tekst w podobnym tonie?? chłopcze zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie