DOMILUD PL Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 Podoba mi się zwłaszcza pkt.3 w ustach leśnika. Świadczy to o tym, że leśnicy nie stawiają się w roli jakichś policjantów, a jedynie gospodarzy lasu.A tak przy okazji, jeśli można. Oczywiście potępiam takie barbarzyństwo jekiego dokonali w/w szabrownicy, chociaż panowie obiektywnie rzecz biorąc. Kto teraz chodzi (a chodzi większość) widzi totalną demolkę wokół starych pniaków jakiej dokonują watachy dzików w poszukiwaniu chyba pędraków (nie jestem leśnikiem, nie wiem na pewno).W leśnych starodrzewach to są dziesiątki metrów kwadratowych buchtowin do głębokości pół metra i więcej. Czasami wygląda to jak krajobraz księżycowy (następnym razem zamieszcze fotkę). Jakoś wybitnie w tym roku mam wrażenie że jest tego zdecydowanie więcej niż wcześniej.Dołki poszukiwaczy w zestawieniu z takim ryjowiskiem to naprawdę pikuś.Przepraszam, że troszkę nie w temacie, ale jakoś tak mnie naszło.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 Super wyeksponowane Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 jestem sceptycznie nastawiony na takie znaleziska-jak dla mnie za duże ;)fajnie gdyby tych bunkrów nie wysadzano-a tak jedni rozwalili,inni okradli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 Dziękuję panie Andrzeju :) jestem usatysfakcjonowany w zupełności :) mieszko, a jak by tak nie daj Boże zerwało Ci dach z chałupy a ja bym przyszedł i okradł dom, zapierniczył chociaż by tylko blachę na złom a przy okazji zniszczył samochód bo przeszkadzał w wynoszeniu blachy to też byś napisał tekst w podobnym tonie?? chłopcze zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 przepraszam... trochę za bardzo się uniosłem... Jeszcze raz przepraszam kol. mieszko za wyrażenie chłopcze" :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.